Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINOVA

Kate Hudson drugi put postala majka – rodila sina

kate hudson
pixsell
11.07.2011.
u 09:16

Glumica (32) rodila je zdravog sinčića, svoje prvo dijete s Mattom Bellamyjem, frontmanom grupe Muse.

Hollywoodska glumica Kate Hudson i njezin suprug Matt Bellamy postali su roditelji zdravog dječaka. Iako mališanu još nisu dali ime, Kate je nekoliko dana prije porođaja izjavila kako je jako uzbuđena jer su se ona i Bellamy odlučili da ne žele znati djetetov spol do rođenja.

– Drago mi je da smo to odlučili, bit će to iznenađenje, tako sam uzbuđena. Uopće me nije strah niti sam nervozna, jedva čekam vidjeti  svoje dijete –sretno je poručila Kate koja već ima sedmogodišnjeg sina Rydera iz braka s pjevačem Chrisom Robinsonom.

– Ryder misli da će dobiti sestru, ali kako god bilo, bit ćemo sretni. Želim imati što veću obitelj – zaključila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije