Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Najbolje godine"

Katarina Radivojević ne pristaje na seks zbog uloge

Najbolje godine
Saša Zinaja/VL
11.11.2009.
u 11:26

Glumica, poznata po ludim noćnim provodima, za nekoliko godina željela bi se smiriti te noćne zabave zamijeniti seoskim životom.

U krevet idem samo s onim koga poželim - izjavila je za tjednik Story srbijanska glumica Katarina Radivojević koju gledamo u seriji "Najbolje godine". Do svojih uloga, kaže, zato uvijek dolazi uz pomoć talenta, pa je ne čudi što nekad ne dobije angažman koji želi. Jedna od najljepših žena Srbije koju uspoređuju s pokojnom glumicom Enom Begović, zbog svoga čvrstog stava i odlučnosti, meta je mnogih zavodnika. Zato su je i tabloidi često povezivali s velikim facama, među kojima su se provlačila i imena bivšega srbijanskog premijera Zorana Živkovića i glazbenika Gorana Bregovića.

Međutim, prava istina je daleko od toga. Zapravo u Crnoj Gori, gdje živi njezin izabranik, poduzetnik Vuk Mišković. Osvojio ju je, otkrila je, osmijehom te je njime uz sebe zadržao idućih godinu dana. O tome što će im donijeti budućnost, 30-godišnja glumica poznata po ludim noćnim provodima, ne razmišlja. No, sigurna je da će se za nekoliko godina smiriti te noćne zabave zamijeniti seoskim životom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:05 11.11.2009.

Kakav glup članak...Da li stvarno u Hrvatskoj(čak i u Srbiji) zanima šta misli i radi Katarina Radivojević...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije