Naslovnica Showbiz TV

Katarina Radivojević izvijala se uz ritmove romske glazbe

- Zadovoljna sam ulogom Lorene Levaj i nadam se da ćemo i u drugoj sezoni zadržati ovako veliku gledanost i kvalitetan pristup seriji – ispričala je Katarina Radivojević
12. travnja 2010. u 00:34 14 komentara 72 prikaza
Najbolje godien PArty 3
Pogledajte galeriju 1/11

Nakon što je pala zadnja klapa “Najboljih godina” za prvu sezonu, cijela ekipa sa seta, koja je zaslužna za jednu od najgledanijih hrvatskih serija u posljednje vrijeme, odlučila se opustiti od svakodnevnog napornog ritma. Na Jarunu, u klubu Gallery, zabavljala se gotovo cijela filmska ekipa koju smo upoznali u “Najboljim godinama”.

– Iznimno sam sretna što je serija uspjela, odmor će mi dobro doći jer sam od 27. srpnja u pogonu. Zadovoljna sam ulogom Lorene Levaj i nadam se da ćemo i u drugoj sezoni zadržati ovako veliku gledanost i kvalitetan pristup seriji – ispričala je Katarina Radivojević, koja je zajedno s kolegicom Marijom Borić veselo zaplesala u ritmu romske glazbe i podignula atmosferu u klubu. Nakon što su njih dvije pokazale pravo plesno umijeće i zavladale podijem, ohrabrile su i ostatak glumačkog ansambla, koji se veselo pridružio svojim kolegicama.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Autoru/ima članka Nepismene bezveznjačine, jebla vas \"glazba\", dajte na normalnom Hrvatskom jeziku napišite kak i spada, MUZIKA.

  • avijaticar:

    ti si retardiran,a sta si ti.klonite se neta,drzite se vecernjaka jer tu admin ne brise komentare primitivne.morat ce se to promjenit. katy nek ti je sretno,bili su super samo da one zivotinje nisu nesrecom stradale u stali

  • jimbeam:

    Ženska je prva liga,nije uštogljena ko ove naše!