Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Karolina je ostala u šoku kada je čula kako joj je Danijela oštro spustila: Nisi toliko inteligentna

Foto: RTL
1/8
21.04.2022.
u 12:23

Danijela je stala u obranu Marije i rekla je kako joj nije jasno što si Karolina umišlja i da je svjesna toga kako je u Karolininim očima samo ona savršena za Tonija

Natjecateljice u showu "Gospodin Savršeni" sve više zaoštravaju igru osvajanja i u svakoj emisiji padne pokoja svađa između natjecateljica, a ovaj put glavne uloge u raspravi koja se odvijala u jučerašnjoj emisiji imale su Karolina, Maria i Danijela, a sve je krenulo od Josipe. Ona je Mariji rekla kako je bila zbunjena kada je od Karoline čula kako si Maria i Toni ne odgovaraju kao par. Maria je dodala kako ni njoj nije jasno kako je Karolina došla do takvog zaključka i htjela je čuti objašnjenje od Karoline.

– Ja sam i na igri, kratko i jasno rekla što mislim, bez uvrede i teških riječi. Mislim da se ponašaš previše profesionalno u komunikaciji – objasnila je Karolina, prenosi RTL. Maria se nadovezala i rekla: – Želim reći da ne vidim Tonija ni s njom, mislim da bi ona više trebala raditi na sebi i mislim da definitivno nije ostvarena žena. Ona bi trebala izgraditi sebe, a onda tražiti ljubav.
U tom trenutku počeli su se spominjati klanovi među natjecateljicama pa je Karolinu zanimalo tko je u kojem klanu a Maria je dodala kako klanove ne želi komentirati. Danijela koja je uvijek bez dlake na jeziku cijelu ovu situaciju je komentirala ovako:  – Nema klanova, hajde Toni, rasturi to više da se nemaju oko čega svađati. 

Danijela je stala u obranu Marije i rekla je kako joj nije jasno što si Karolina umišlja i da je svjesna toga kako je u Karolininim očima samo ona  savršena za Tonija. Za to vrijeme Maria je i dalje od Karoline tražila da joj objasni zašto smatra da ona i Toni ne bi bili dobar par. Karolina joj je rekla da se ponaša previše profesionalno u komunikaciji, a Danijelu je zanimalo kako Karolina zna kakva je Maria kada je nasamo s Tonijem. Karolina je htjela nastaviti odgovarati i rekla je Danijeli da samo odgovara na pitanje koje joj je postavila Maria , a Danijela joj je žestoko spustila: – Ne moraš im odgovarati, možeš biti i suzdržana, ali nisi toliko inteligentna.

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao zlom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije