Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morska zabava

Karmela Vukov Colić vodit će treće Jadranske igre

Karmela Vukov Colić (1)
Davor Visnjić/PIXSELL
21.06.2012.
u 08:10

Uz Karmelu voditelji su Mirko Fodor i Rene Bitorajac, a voditeljica kaže kako je i na odmoru došla pogledati igre

Treće Jadranske igre, koje su počele 1. lipnja u Malinskoj na otoku Krku, dobile su pobjedničke ekipe u Krku, Rapcu i Novigradu, a danas ćemo doznati i koja se ekipa u uvali Sv. Martin u Malom Lošinju kvalificirala za daljnje natjecanje. Voditelji Karmela Vukov Colić, Mirko Fodor i Rene Bitorajac zagrijavaju se za polufinalna natjecanja koja će se od sredine kolovoza uživo prenositi na HTV-u.

Pobjeda strancima

– Baš sam u nedjelju gledala natjecanje ekipa u Novigradu gdje sam na kratkom odmoru – rekla nam je Karmela Vukov Colić te priznala da jedva čeka da se s Mirkom i Reneom pridruži ludilu, veselju, slavlju i pozitivnoj energiji koji su zavladali Jadranom.

Dok su u Novigradu i Rapcu slavili domaćini, ekipe Čupa Čupa i jedriličarski klub Kvarner, u Krku je od pet kvalifikacijskih ekipa najbolja bila Fun Diving koju su činili natjecatelji iz Njemačke, Nizozemske, Austrije i Slovenije. Međunarodni duh Jadranskih igara novitet je ove sezone, a pobjednici hrvatskog finala osvojit će sanitetsko vozilo.

Skakanje u vrećama

Na putu do polufinala timovi će se u 35 turističkih odredišta diljem Jadrana okušati u letećem vaterpolu, skakanju u vrećama, mošarki, nošenju ribarskih kašeta, potezanju konopa te u utrci magaraca, najdražoj igri Karmele Vukov Colić.

– Stalno imam posla s nekim magarcima – smije se voditeljica te nastavlja ozbiljnije: – U Tribunju sam sudjelovala u utrci pravih magaraca. Bilo bi super kada bi se na Jadranskim igrama formirala ekipa HTV-a, ali s obzirom na moje godine i gabarite, mislim da ne bih bila od velike pomoći – simpatično će Karmela.

Komentara 1

QW
qwas33333
10:29 22.06.2012.

a kad će onda najavljivat stanice u tramvaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije