Naslovnica Showbiz Zvijezde

Karmela Vukov Colić: Što sam šira, to mi je uža odjeća koju odijevam

Otvorena trgovina poznatog brenda za osobe punijeg stasa. 
Žene koje nisu manekenske građe napokon mogu pronaći moderne krojeve.
09. prosinca 2011. u 08:00 9 komentara 4718 prikaza
'07.12.2011., Avenue Mall, Zagreb - VIP otvorenje Ulla Popken trgovine, poznatog svjetskog branda za osobe punijeg stasa. Ambasadorica trgovine Karmela Vukov Colic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'

Prekrasan je osjećaj doći u trgovinu i reći: "Dajte mi najmanji broj" – kaže Danijela Dvornik. Otvorenje prve domaće trgovine svjetski poznatog brenda za osobe punijeg stasa Ulla Popken u zagrebački Avenue Mall privuklo je i Jacquesa Houdeka, Anu Begić i Ines Preindl. Pozdravila ih je ambasadorica brenda Karmela Vukov Colić.

– Prihvatila sam se toga jer smatram da je dobro da moda izađe iz tih manekenskih okvira. Nije sve za mlade i vitke djevojke, treba postojati odgovarajuća odjeća za žene koje izgledaju kao većina Hrvatica – rekla je Karmela.

Na dijetu nakon praznika

Oduševila se shvativši da joj je u Ulli Popken najmanji broj malo velik. Omiljena radijska i TV voditeljica sa suvišnim se kilogramima bori cijelog života. Navikla je na velike promjene težine.

– Kad sam bila mlađa, znala sam skinuti po 16 kilograma u šest mjeseci. S godinama to ide malo teže. Nakon 40. godine mijenjaju se hormoni i metabolizam se usporava – kaže K. Vukov Colić i dodaje da ipak jako dobro zna kako je to kad ti se tijelo promijeni pa moraš naći odjeću uz novi izgled. Voditeljica je u fazi debljanja i ne opterećuje se time.

– Tko je vidio pred Božić ići na dijetu? To se radi nakon Tri kralja – smije se Karmela. Danijela Dvornik nekoliko dobivenih kilograma namjerava izgubiti do ljeta, ali ne drastičnim dijetama. One su, ističe, korisne jedino ako trebaš skinuti kilogram ili dva u tjedan dana, ali pokušati ozbiljnije smršaviti na taj način je besmisleno jer će se izgubljeni kilogrami sigurno vratiti.

– Jedini pravi način je kombinirati zdravu i uravnoteženu prehranu s vježbanjem – rekla je Danijela. Nije našla dijetu koja joj odgovara "kao salivena", za razliku od Karmele. Voditeljica najbolje mršavi kad prehranu temelji na žitaricama i povrću.

Riješite se vrećaste odjeće

– Imam krvnu grupu A pa mi odgovara vegetarijanska prehrana. Ne bih mogla biti na mesnoj dijeti, to je za ove s krvnom grupom B – rekla je. Dodaje da je najbitnije dobro se osjećati u svome tijelu jer u suprotnome ni savršena linija ne znači ništa. Buckama savjetuje da se riješe vrećaste odjeće.

– Kad si širok i odjeneš široko, to izgleda još gore. Što sam šira, to užu odjeću odijevam – kaže Karmela.

Elipso

 • Avatar wjekon
  wjekon:

  njam njam njam bualjrgh

 • liliZG:

  ...bilo je već i vrijeme...............a Karmeli pozdrav, uvijek mi je ugodno vidjeti ti je i čuti na tv..........

 • Miške 3:

  Gospođo Karamela, ne brinite, muškom oku ste ugodna, a i uhu . Ljepota izlazi iz nutra.