Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi

Karma ostala bez pjevačice: Bavit ću se glazbom, ali ne u lažnom kiču

Foto: Youtube Screenshot
1/5
25.10.2017.
u 16:14

Stella Medić nakon tri godine napustila je bend i kaže kako je odluka o odlasku bila sporazumna

Stella Medić više nije pjevačica grupe Karma, odlučila je nakon tri godine oprostiti se od benda i za Dnevnik.hr objasnila je zašto se odlučila na ovaj potez.

- Moj je odlazak iz grupe Karma sporazuman. Ovo je realan potez koji je, s moje strane, planiran mnogo prije i iz više razloga. Nastavljam se i dalje baviti glazbom, ali ne pod povećalom i ne pod svjetlima reflektora u lažnom sjaju i kiču. Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene.  Bila je to teška odluka, barem za mene, ali je u ovom trenutku bila jedina ispravna i sada se puno bolje osjećam - rekla je Stella koja je u bendu naslijedila Taru.

O cijeloj situaciji očitovao se i vođa benda Nenad Čirjak. 

- Stella i ja nismo se svađali. Snimili smo nekoliko pjesama, ali naši pogledi bili su drugačiji - rekao je Nenad. 

Komentara 1

ZA
zagabria1
18:16 25.10.2017.

Uz ovakav glas i karizmu uklopit će se negdje u anonimni crkveni zbor. To je valjda i htjela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije