Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikada nije kasno

Kapetan Picard u 72. godini prvi put u životu kušao je pizzu

patrick stewart
pixsell
30.05.2013.
u 16:30

Britanski glumac Sir Patrick Stewart kojeg pamtimo iz "Zvjezdanih staza" nikada nije bio u životu pa to je učinio sada u New Yorku i oduševio se okusom talijanske kulinarske delicije

Britanski glumac Sir Patrick Stewart, poznat nam po ulozi kapetana Jean-Luca Picarda iz “Zvjezdanih staza” i kao vođa mutanata u “X-Menu”, u 72. godini otišao je na mjesto na kojem nikada nije bio – u pizzeriju!

Svoja iskustva s prvim kušanjem te delicije opisao je na Twitteru: “Probao sam pravu newyoršku pizzu. Prvi put! Božanstvena je, sočna i puna sira. Svetogrđe ju je jesti vilicom i nožem. Finija je kada se jede rukama.”

Oduševljen okusom pizze, uvrstio ju je na popis hrane koju mora imati dok snima film.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije