Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u izazovnom izdanju

Kao kazna, ali i kao spas: Severina u vrućem videospotu za 'Alcatraz'

severina
Foto: Facebook
1/8
24.03.2014.
u 11:15

Severina je upravo objavila novi videospot "Alcatraz", najavivši svoj 13. album u bogatoj karijeri

Severina je upravo objavila novi videospot "Alcatraz", najavivši svoj 13. album u bogatoj karijeri.

Poznata pjevačica u pjesmi o pravoj ljubavi pokazala je da je i dalje prava diva. Seksepilne fotografije sa snimanja dokaz su da je u odličnoj formi, a redatelj Viktor Drago pobrinuo se da istakne sve njezine atribute u izazovnim odjevnim kombinacijama.

– Ova je pjesma kao žena, emotivna, ali snažna i govori o beskonačnoj ljubavi. Alcatraz, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pjesama gdje će me publika nadglasati – opisala je na Facebooku Severina svoju novu pjesmu.

>>Severina: Moja desna noga kao da prati Svjetsko nogometno prvenstvo

 

Ključne riječi

Komentara 16

AD
adolf
15:20 24.03.2014.

Ja joj nebi ni ovce cuvati dao. Kakva je karaktera, otela bi ovna ovcama.

MA
matador007
17:51 24.03.2014.

Ne mogu si pomoći kad je ova u pitanju.Razumijem one koji je brane,ali probajte i vi razumijeti nas.Nemam ja ništa osobno protiv te žene.Čak ju i ne slušam privatno.Ali davati joj zasluge kao da je ,u najmanju ruku spasila pola zemlje,molim vas!?Pa što je nju dovelo na vrh?Pornić!Po tome ju pamti i cijeni nacija.Prije par godina je nosila broš sa brojem nezaposlenih i prozivala Jadranku,a sad šuti?To je moralno?Tome se treba diviti?Ova zemlja i svijet moraju propasti!Pod hitno!

AD
adolf
15:16 24.03.2014.

Samo primitivci pisu o toj profesionalki i zaostali u pubertetu idu na njezino primitivno blejanje. I sund listovi mogu samo o ovakvim pisati, ali u hrvatskoj je tako svako popularan tko nije domoljub i ko voli cajke. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije