Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO PLOČU

Kanye West zbog kontroverznog zakona više ne podržava Trumpa

Trump i West
Foto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL
1/5
07.02.2017.
u 11:02

Kako piše TMZ, West je sa svog profila na Twitteri izbrisao sve objave u kojima je podržavao Trumpa, uključujući i fotografije s njihova sastanka u prosincu.

Popularni reper Kanye West bio je jedan od najvećih obožavatelja američkog predsjednika Donalda Trumpa u svijetu poznatih. No, čini se kako je vrlo brzo promijenio mišljenje, samo dva tjedna nakon inauguracije.

Kako piše TMZ, West je sa svog profila na Twitteru izbrisao sve objave u kojima je podržavao Trumpa, uključujući i fotografije s njihova sastanka u prosincu. Tada je napisao kako se našao s Trumpom jer je "važno imati direktnu komunikaciju s budućim predsjednikom ako želimo promjene". West je na svojim koncertima govorio i fanovima da glasaju za Trumpa, a mnogi obožavatelji  zbog toga su ga kritizirali.

Odluka da izbriše te tweetove najvjerojatnije je došla zbog kontroverznog zakona kojim se zabranjuje ulazak u Ameriku građanima sedam zemalja Bliskog istoka

>>Kanye West posjetio Trumpa: 'Pričali smo o životu

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jelenarozga
12:46 07.02.2017.

Ljubav pukla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije