Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U teškom je stanju

Kanye West hitno je hospitaliziran. Opirao se bolničarima i morali su ga vezati

Kanye West
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/3
22.11.2016.
u 08:59

Glazbenik je očito doživio psihički slom i zbog toga su u ponedjeljak poslijepodne članovi njegove obitelji pozvali policiju i hitnu pomoć

U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu hospitaliziran je reper Kanye West, javlja BBC. Kako doznaje TMZ, netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su navodno ustanovili kako je glazbenik zbog nesanice u teškom stanju i mora biti prebačen u bolnicu na promatranje. 

Neki strani portali tvrde da se Kanye opirao odlasku u bolnicu te su ga čak morali i vezati kako bi ga smjestili u kola hitne pomoći. BBC piše da je Kanye u lošem psihičkom stanju jer je još uvijek pod stresom i u strahu je za svoju obitelj nakon što mu je supruga Kim Kardashian nedavno bila žrtva pljačke u Parizu.

Da je Kanye loše, potvrđuju i njegovi ispadi na nedavnim koncertima unutar turneje Saint Pablo, a na kojima je izgovorio niz suludih rečenica. Između ostalog, kazao je da Jay Z ima plaćenike koji ga žele ubiti, da mu Mark Zuckerberg nije htio dati 53 milijuna dolara da se izvuče iz dugova....

Komentara 5

DU
Deleted user
10:24 22.11.2016.

Zanimljivo da se ovo dogodilo odmah nakon sto je javno podrzao Trumpa :)

DU
Deleted user
10:07 22.11.2016.

umetnik... tanana psiha... xaxaxaxax

LI
lipotan
10:59 22.11.2016.

mora da je predozirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije