Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brani kim

Kanye opleo po bivšoj: Morao sam se 30 puta tuširati da isperem njen smrad sa sebe

kanye west kim kardashian
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
20.02.2015.
u 22:56

U radijskoj emisiji "The Breakfast Club" Kanye je izjavio: Kim mi se isprva nije htjela ni približiti zato što sam bio s Amber prije nje...

Kanye West obranio je čast svoje supruge Kim Kardashian i njenih sestara u turbulentnoj svađi s Amber Rose.

Nakon što se njegova bivša djevojka nekoliko dana žestoko prepirala s Khloe Kardashian, uskočio je i Kanye. Amber je, nimalo damski, nazvala Kim droljom, na što se u nedavnom intervjuu osvrnuo Kanye, nazvavši Amber smrdljivom.

U radijskoj emisiji "The Breakfast Club" Kanye je izjavio: Kim mi se isprva nije htjela ni približiti zato što sam bio s Amber prije nje. Morao sam se istuširati 30 puta da sperem njen smrad sa sebe, Kim me na to prisilila. Da je Kim htjela biti sa mnom kad sam ja to htio, Amber Rose se ne bi ni dogodila - zaključio je West.

Vjerojatno je potonja informacija najviše zaboljela Amber, koja je tijekom cijele veze s Kanyeom bila ljubomorna na njegovo divljenje prema Kim Kardashian.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Kanye otkrio: Kad smo se počeli viđati, mnogi prijatelji su meni i Kim okrenuli leđa

>>Ova djevojčica nosi pancirku!

Komentara 3

ST
steiner
00:17 21.02.2015.

Nemam rijeci koji gad.

DI
dinamojavolim1
01:31 21.02.2015.

bitanga

PU
pulizg
09:09 21.02.2015.

Onda si fakat jadan ak si ju trošio!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije