Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplakao i Aleksandru

Tekstopisac Tošine pjesme 'Tajno moja' ponudio pjesmu kandidatu X Factora!

david telmelkov
Foto: RTL
1/6
29.04.2015.
u 13:45

Znao sam da posjeduje glasovne kvalitete, ali sam doslovno ostao bez teksta i bez daha kada sam čuo kako je otpjevao moju i Tošinu pjesmu "Tajno moja", izjavio je Ognen Nedelovski.

Veliki regionalni glazbeni show X Factor prepun je talenata, što dokazuje i slučaj šarmantnog fitness trenera iz Makedonije Davida Temelkova koji je svojim glasom očarao cijelu regiju uključujući i tekstopisca glasovitog hita Toše Proeskog “Tajno Moja”, Ognena Nedelkovskog!

Naime, David je odmah poslije emisije, u kojoj se predstavio baš tom pjesmom, dobio poziv od Nedelkovskog.

– Nakon emisije gospodin Nedelkovski kontaktirao je sa mnom i uputio komplimente. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan, kao da sam u sedmom nebu budući da obožavam tu pjesmu, a i Toše mi je idol! Rekao mi je kako bi volio da piše pjesme za mene, što je velika čast i nadam se da će se naša suradnja ostvariti. Presretan sam, ovo je velika stvar za mene! – uzbuđeno je rekao David.

Kontaktirali smo i s Ognjenom koji nam je rekao da je Davida čuo još kad je kao dječak pjevao na festivalu "Zlatno slavejče".  – Znao sam da posjeduje glasovne kvalitete, ali sam doslovno ostao bez teksta i bez daha kada sam čuo kako je otpjevao moju i Tošinu pjesmu "Tajno moja". Kao tekstopisac ove pjesme znam da zahtijeva izuzetnu emociju i dušu, kao i preveliki glasovni opseg. Ta "molika" i ti "feneri" i cijelu tu jako tužnu priču, treba doživjeti i adekvatno prenijeti. A to ne može svatko. To je mogao samo Toše. Te večeri David je bio pravo otkriće X Factora i probudio je puno suza. Priznajem, i ja sam plakao, a potom sam poželio stupiti u konakt s njim, volio bih napisati pjesmu za njega. Nadam se da će stići do samog kraja ovog regionalnog natjecanja, a ja bih volio da bude i novi pobjednik!  – rekao je Nedelkovski 

 Oduševio žiri, rasplakao i Aleksandru!

U epizodi Bootcamp David je pjevao pjesmu “Tajno Moja”, a njegova interpretacija rasplakala je Aleksandru. – Nikome još nije uspjelo rasplakati me, tebi je to pošlo za rukom. Divno, bravo! – rekla je jedina dama u žiriju. 

Davidova nježna interpretacija probudila je i korisnike društvenih mreža, pa se poslije emisije moglo pročitati mnoštvo pozitivnih komentara u korist talentiranog Makedonca.

>>X Factor – Tonči Huljić stao u obranu prijatelja i kolege Željka Joksimovića!

>>Sestre iz Osijeka : Pjesma i smijeh u našoj se kući čuju svaki dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije