Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tri, dva, 
jedan – kuhaj'

Kandidat RTL-ova showa: Andreu Andrassy osvojio sam tortom od sira

Ivan
20.02.2015.
u 12:48

tiha patnja ivan maljevac (21) iz velike gorice fasciniran je radijskom voditeljicom koja ga je spomenula u kolumni

Prije ćeš ti Zrinjevcem prošetati gol nego sudjelovati u "3,2,1 – kuhaj!", reagirali su prijatelji kad sam im otkrio da ću možda biti u RTL-ovu showu. Rekao sam: "E, vidjet ćete vi" i dokazao suprotno – priča Ivan Maljevac (21) iz Velike Gorice, najmlađi kandidat 2. sezone kulinarskog realityja. Sinoć je prvi ispao jer se nije dokazao kao vrstan amaterski kuhar, ali gledatelje je osvojio entuzijazmom i pozitivnošću. Već u prvoj emisiji kiksao je sa suffleom i umjesto čuvenog nabujka napravio – špagete.

Ponosan na svoja variva

– Znam što je souffle, radim ga i kod kuće, ali nisam imao vremena za pripremu – pravda se Ivan. Tvrdi da ga kritike žirija nisu nimalo povrijedile. – Natjerale su me da bolje razmišljam o hrani koju pripremam i da se ne držim strogo recepta, nego da unesem kreativnost. Kod kuće su žiri moji roditelji, a oni obično pojedu sve što skuham. Kako oni rade, a ja sam trenutačno nezaposlen, glavni sam kuhar u kući – govori mladić ponosan na svoja variva, paprikaše, gulaše... Naučio ih je pripremati od bake, a na takvim zdravim jelima je i odrastao.


Šime Eškinja

– To zvuči dosta čudno jer klinci inače ne vole jesti na žlicu, a ja sam takva jela i variva. Kao malom nisu mi bili strani ni cvjetača ni brokula – otkriva. Nakon što je usavršio variva, počeo je pripremati i rižota i tjestenine, a odnedavno eksperimentira i s meksičkom i azijskom kuhinjom. Hranu često koristi kao sredstvo zavođenja djevojaka, a svojim kulinarskim umijećem s nogu je oborio i radijsku voditeljicu i stand-up komičarku Andreu Andrassy. Za Valentinovo prošle godine napravio joj je tortu od sira.

– Andrea je moja simpatija već godinama. Odlučio sam je iznenaditi tortom do sira, a iako sam je radio prvi put u životu, ispala je fenomenalno. Otišao sam s tortom do Prvog radija, ostavio je pred vratima i poput Flasha Gordona brzo pobjegao – ispričao je Ivan. Torta je došla do Andree koja je iz zahvalnosti mladog udvarača spomenula u svojoj kolumni. Komičarka je jednom i došla u restoran u kojem je Ivan neko vrijeme radio.

Prijateljica s povlasticama

– Od uzbuđenja nisam mogao ni zucnuti. Lani joj je moj prijatelj poslao poruku u kojoj joj je napisao koliko sam fasciniran njome i ona je odgovorila i čestitala mi rođendan – ozareno priča. U životu osebujnog mladića postoji još jedna posebna dama.

– Imam prijateljicu s povlasticama Ivonu. Smatram da smo u vezi, ali ona još to ne zna. Svaki put kad je želim pitati za hodanje, zacrvenim se – priznaje Ivan pa otkriva:

– Svoju ću ženu tetošiti i reći joj: "Danas ćeš se ti odmarati, a ja ću kuhati." Bit ću dobar muž, a ne onaj koji kad se vrati s posla samo sjedne pred TV s pivom – kaže.


Proljeće u znaku reality kuhanja

Kuhat će se uskoro opet i na Novoj TV u trećoj sezoni "MasterChefa". Kandidate će ocjenjivati već uigrani trio, Radovan Marčić, Dino Galvagno i Andrej Barbieri, a voditelj je Igor Mešin. Od 1700 prijavljenih ove sezone, njih 50 dobit će priliku pokazati pred žirijem svoju kreativnost, osobnost i kuharske vještine te uskočiti u utrku za titulu novog MasterChefa.

>> Gretić dobio slom živaca zbog Ivanove fritaje

Komentara 2

YB
ybro
14:56 20.02.2015.

Bedaček...

MA
malena1983
22:31 23.02.2015.

Tko pri zdravoj pameti spominje prijateljicu s povlasticama u novinama i još da ime??Blento, sad ti nikada nece biti cura. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije