Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan i uzbuđen

Kanadska zvijezda Michael Buble dolazi u Zagreb!

michael buble
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
14.03.2014.
u 14:14

Kanadski pjevač Michael Buble nastupit će 6. studenog u Areni Zagreb u sklopu turneje kojom promovira album "To Be Loved"

Kanadski pjevač Michael Buble dolazi u Hrvatsku. Izvođač koji svojim glasom puni neke od najpoznatijih i najvećih koncertnih arena, a s vrhova top ljestvica smjenjuje mnoga poznata svjetska glazbena imena, nastupit će 6. studenog u Areni Zagreb.

Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova, kojom promovira album "To Be Loved" izdan 2013. godine.

Da je riječ o istinskoj zvijezdi koja je već sa sedamnaest godina pobijedila na kanadskom natjecanju za mlade talente i time si otvorila vrata u svijet glazbene industrije, u prilog ide i najbrže rasprodanih deset koncerata u svjetski poznatoj londonskoj O2 Areni, čime je postao treći najuspješniji pjevač koji je imao takav niz koncerata nakon Princea i Rogera Watersa.

Album "Christmas" koji je 2012. godine prodan u više od 2,5 milijuna primjeraka u Americi, smjestivši ga odmah iza Adele, a u svijetu je prodan u impresivnih 7 milijuna primjeraka te je završio na prvom mjestu Billboardove liste top 200 albuma.

– Iznimno sam sretan i uzbuđen što se vraćam na scenu kako bi pjevao svojim fanovima. Nisam već dugo, u međuvremenu smo se odmorili i sada smo spremni za odličnu zabavu na pozornici – poručio je Bublé.

Foto: Promo

Prodaja ulaznica za ovaj gala događaj počinje 19. ožujka 2014. Na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica podijeljene su u šest kategorija kako slijedi:

Premium parter – 1035,00
Parter 1 – 920,00 kn
Parter 2 – 862,50 kn
Tribina dolje od 402,50 kn – 862,50 kn
Tribina gore od 287,50 kn – 402,50 kn
Vip lože – 1725,00 kn

>>Michael Buble: Zbog 'auto tunea' svi pjevači zvuče isto, kao roboti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije