Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodljiva petorka

'Kamen na duši' i Pravila Igre velikim koracima idu prema vrhu Hr top 40!

pravila Igre
Foto: Dario Lepoglavec
1/2
29.09.2015.
u 13:31

'Kamen na duši' novi singl Pravila Igre na najbolji mogući način opravdava sve sjajniju poziciju koju ova zavodljiva petorka zauzima na glazbenom nebu.

Naime, velikim skokom od čak 29 mjesta, Pravila Igre i 'Kamen na duši' zauzimaju 3. mjesto  službene nacionalne liste radijskih singlova HR top 40.

Pored toga, i prva dva singla banda još uvijek se nalaze visoko na top listi. Tako singl prvijenac 'Nebo na mojoj strani' zauzima 26. poziciju, dok se ljetni hit 'Lijek za besane noći' nalazi na 21. mjestu HR top 40.

Za novi singl Pravila Igre autorski su ponovno zaslužni Sonja i Miro Buljan, a dečki ističu kako su presretni pozicijom na top listi i naravno reakcijama slušatelja i obožavatelja - 'Naravno da smo prezadovoljni. Iako puno očekujemo od ovog singla,  nismo mislili kako će tako brzo, u roku dva tjedna, pjesma ući u top 3. Hvala svim glazbenim urednicima koji nas podržavaju i prate naš rad, kao i svim slušateljima i fanovima. Ovo je odličan poticaj za dalje, za još bolji i kvalitetniji rad i naravno pjesme.'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije