Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjeruje u ljubav

Kaliopi: Mogu se zamisliti i u trećem braku

'                               '
Foto: ''
1/3
23.10.2012.
u 11:00

Makedonska pjevačica uživa snimajući album "Melem" sa svojim prvim suprugom Romeom Grillom

Nakon dvanaest godina makedonska pjevačica Kaliopi ponovno je u studiju s bivšim suprugom, skladateljem Romeom Grillom. Rade na njenu novom albumu "Melem", koji bi trebao izaći 14. veljače.

– Zaželjela sam da me Romeo iznenađuje pjesmama koje savršeno odgovaraju mom glasu. Oboje smo sazreli i unijeli mudrost i iskustvo u novi projekt. U glazbi puno vjerujemo jedno drugom – kaže Kaliopi. Lani je pukao i njen drugi brak s glumcem Vasilom Zafirčevim, a i o njemu danas govori s blagošću.

– Makedonska poslovica kaže: "Nemoj pljuvati u bunar iz kojega si vodu pio". U životu upoznajemo nove ljude, ali to ne znači da su oni bolji i kvalitetniji od onih s kojima smo se rastali. Bitno je znati kome u kojem trenu možeš vjerovati – zbori i otkriva da se može zamisliti i u trećem braku.

– Trenutačno ne razmišljam o novom muškarcu jer mi glazba okupirala sva čula – poručuje. Istinsku sreću pronašla je u promjeni stila života. Godinu i pol dana već igra tenis, pješači deset kilometara na dan kad god je moguće, zdravo se hrani pa je izgubila 25 kilograma.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:58 23.10.2012.

Ova žena ima božanstven glas!

LE
LeonardS
14:12 23.10.2012.

Prekrasna žena uz glas i stas ako ikad opet dođe u Bale bit će mi čast upoznati je....

SP
splitskaljeta
22:40 23.10.2012.

Najljepši glasovi estrade su Kaliopi i Tereza Kesovija. Savršeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije