Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni bez komentara

Kaliopi i Radeljak novi su ljubavni par?

kaliopi jkosio rad
Anto Magzan/PIXSELL
20.06.2013.
u 20:03

Poduzentik i glazbenica navodno su u romantičnoj vezi. Kaliopi je viđena s Radeljakovom kćeri na Fashion Weeku.

Sve su glasnije priče da su novi ljubavni par na estradnoj sceni makedonska pjevačka diva Kaliopi i Josip Dikan Radeljak. Da su se zbližili i zajedno uživaju, vidjelo se i na nedavnom predstavljanju Kaliopina albuma u Zagrebu. A nakon što se na Fashion Weeku u Zagrebu Kaliopi družila i s Dikanovom 13-godišnjom kćeri Lanom, gradskim kuloarima proširilo se da su pjevačica i Radeljak uplovili u romansu. – Nemam komentara – rekla je makedonska pjevačica kad smo je pitali je li joj 70-godišnji Radeljak samo prijatelj ili nova ljubav.

– Neću vam ništa reći – odbrusio je i Radeljak i prekinuo telefonsku vezu. Zagrebački poduzetnik i pop-zvijezda prvi su put snimljeni zajedno u jednom zagrebačkom klubu u kojem je predstavljala album. Samo dva tjedna poslije Makedonka je opet došla u Hrvatsku. Na završnoj večeri Dreft Fashion Weeka pozirala je s Radeljakovom kćeri Lanom, jedinicom pokojne glumice Ene Begović. Prijatelji kažu da ih veže iskreno prijateljstvo, a da među njima postoji nešto više, nitko nije potvrdio. Kaliopi iza sebe ima dva propala braka. Iz prvog s Romeom Grillom ima 21-godišnjeg sina Paca, a 46-godišnja diva prije dvije godine rastala se i od 13 godina mlađeg glumca Vasila Zafirčeva.

Radeljak je proljetos prekinuo vezu s glumicom Dolores Lambašom. Osim s pokojnom Enom Begović, bio je u braku i s glumicom Desankom Bebom Lončar te s pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos s kojom se rastajao burno, praćen medijima.

>>Sud presudio: Pokos nije naštetila Radeljakovoj kćeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije