Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana glumica

Kaley Cuoco, seksi plavuša na koju padaju štreberi

Kaley Cuoco
09.06.2012.
u 12:00

Kaley uživa u društvu svoja dva psića, njemačkog ovčara Dukea i čivave Peteya. Omiljeni hobi joj je stolni tenis u kojem uvjerljivo pobjeđuje sve prijatelje. Uživa u sviranju bubnjeva i tada, kaže, postaje sasvim druga osoba.

Poslije EP-aPored pametnjakovića Sheldona Coopera (Jim Parsons), fizičara Leonarda Hofstadtera (Johnny Galecki), aeronautičkog inženjera Howarda Wolowitza (Simon Helberg) i astrofizičara Rajesha Koothrappalia (Kunal Nayyar) u seriji “Teorija velikog praska”, koja se prikazuje na RTL-u, njihova susjeda konobarica Penny (Kaley Cuoco) izgleda kao da je iskočila iz nekog vica o plavušama. Prava je istina da ih atraktivna Penny jedina zna spustiti sa znanstvenih oblaka, a kako je jedina cura u tom neobičnom društvu, svi se dečki trude zadobiti njezinu pažnju.

– Slična sam Penny, često se pravim da nemam pojma o nekim stvarima i onda se u jednom trenutku uključim u razgovor i iznenadim sve poznavanjem teme – kaže 26-godišnja Kaley Cuoco koja karijeru pred TV kamerama gradi od svoje šeste godine, kad je snimila prvu reklamu.

Samo godinu dana poslije dobila je ulogu u trileru “Quicksand: No Escape”, ali tek je zahvaljujući vrckavoj Penny dobila ponude za filmove “The Penthouse” i “The Last Ride”, a kad se prije četiri godine razodjenula za časopis Maxim, naglo je porastao i interes redatelja.

– Kad sam dobila ulogu, mislila sam da ću biti plavuša koja živi u stanu do štrebera. Na kraju je ispalo da svi pokušavaju pridobiti moju pažnju i da sam im privlačna – objašnjava Kaley.

S jednim od pametnjakovića iz serije spetljala se za potrebe snimanja, ali taj su ljubavni plam održavali i nakon što su se ugasile kamere. Naime, dvije je godine bila u vezi s Johnnyjem Galeckim. No u jednoj prometnoj nesreći koju je Cuoco skrivila njezin je dečko umalo poginuo.

– Bila je to predivna veza, ali ni jedno od nas nikad o njoj nije progovorilo u javnosti, niti smo se igdje zajedno pojavljivali jer smo htjeli zaštititi i sebe i seriju. To nije tip veze koju želim, ne želim se skrivati – izjavila je nakon prekida s Galeckim. Ubrzo se zaručila s Joshom Resnikom, no prošlog je mjeseca i ta ljubav završila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije