Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nešto smo zaboravili'

Kaley Cuoco ne tuguje zbog golišavih fotki, već se dobro našalila

kaley cuoco
Foto: Instagram
1/7
03.09.2014.
u 15:45

Kaley Cuoco odlučila se našaliti skandalom kada su hakeri ukrali eksplicitne fotografije poznatih dama...

Kaley Cuoco odlučila se našaliti skandalom kada su hakeri ukrali eksplicitne fotografije poznatih dama. Na nesretnom popisu našla se i ona, no nije dramatizirala već je sve okrenula na humor. Objavila je stoga na svom Instagramu fotku sebe i svog supruga Ryana Sweetinga kako šetaju plažom u Meksiku.

Intimne dijelove im je zamaglila, no ne previše spretno budući da je jasno da Kaley nosi i gornji dio kupaćeg kostima. – Kako je to bio zabavan dan. Uživala sam sa suprugom na plažama Meksika. Imam osjećaj da smo nešto zaboravili, napisala je Cuoco uz fotografiju. Cijela afera i nije je previše pogodila.

>>Za novu sezonu "Teorije velikog praska" dobit će milijun dolara po epizodi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije