Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu čestitke

Domaće zvijezde na društvenim mrežama pokazale kako se spremaju za Božić

Jacques Houdek
Foto: Facebook
1/7
24.12.2015.
u 19:05

Fotografijama blagdanskog ugođaja poznati Hrvati hvale se na svojim društvenim mrežama

Božić samo što nije stigao, a božićni duh potpuno je obuzeo naše naše domaće zvijezde.

Fotografijama blagdanskog ugođaja poznati Hrvati hvale se na svojim društvenim mrežama. Jedan od njih je i pjevač Jacques Houdek koji je na svom Facebook profilu objavio je fotografiju blagdanske idile u kojoj uživa sa suprugom Brigitom, sinom Davidom i kćeri Sofijom. Blagdansko ozračje u domu Houdekovih ove godine upotpunio je i jedan poseban gost - Djed Božićnjak.

-Prošle godine bili smo kod Djedice u njegovoj kućici, a ove smo ga pozvali da dođe k nama u goste- napisao je glazbenik na svom Facebook profilu koji je svojim najmilijima pripremio iznenađenje za pamćenje.

Prošle godine bili smo kod Djedice u njegovoj kućici, a ove smo ga pozvali da dođe k nama u goste, čekamo ga! ;)Jeste li vi bili dobri ove godine? :)

Posted by JACQUES HOUDEK on 24. prosinca 2015

Osim Jacquesa u idiličnom predblagdanskom raspoloženju uživa i glazbenik Vlaho Arbulić koji je svojim fanovima uputio božićnu čestitku.

-Sretan vam Božić, dobri ljudi! Volite i ne osvrćite se- poručio je Vlaho svojim pratiteljima uz preslatku fotografiju na kojoj šeta okićenim Stradunom držeći za ruku jednogodišnju kćer Luce.

Sretan vam Bozic, dobri ljudi! Volite i ne osvrcite se ❤️

Posted by Vlaho Arbulic on 24. prosinca 2015

Božićnu čestitku fanovima je uputila i Lana Jurčević. -Želim vam sto ljepše blagdane koji su pred nama i da vas uvijek vesele male stvari jer u njima je tajna sreće... Budite mi zdravi, dobri, pomažite što više - i onima koje poznajete, ali i onima koje ne. Nađite način da u sljedećoj godini budete bliže ciljevima koje si želite i nek vam ne bude teško raditi za njih-napisala je pjevačica na svom Facebooku.

Želim vam sto ljepše blagdane koji su pred nama i da vas uvijek vesele male stvari jer u njima je tajna sreće... Budite...

Posted by Lana Jurčević on 24. prosinca 2015

Da je spremna za Božić pokazala je i Severina koja je na svom Instagramu objavila obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Igorom i malenim Aleksandrom.

-Tiha noć, blažena noć...#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca- napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj veseli trojac uživa u zajedničkim trenucima ususret prvog zajedničkog Božića.

 

Tiha noć, blažena noć... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

Simpatična božićna fotografija osvanula je i na profilu voditeljice Marijane Batinić koja je koja je Badnje poslijepodne provela u društvu kolegice i prijateljice Antonije Blaće. -Božić dolazi- napisala je Marijana uz oznaku da se osjeća fantastično.

Bozic dolazi...

Posted by Marijana Batinić on 24. prosinca 2015

Jednako tako osjećaju se Iva Balaban i Ljupka Gojić koje u dobrom društvu spremno očekuju božićno jutro koje je pred nama.

 

ZG🎄❤️

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Spremna je i Nina Badrić koja se pobrinula za pravi blagdanski ugođaj u svom domu, a prvom 'vjenčanom' Badnjaku raduje se i Antonija Blaće.

Prvi vjenčani Badnjak ❤️ volimo vas i hvala na svoj podršci i ljubavi. Ljudi su dobri, ne dajte da nas uvjere u...

Posted by Antonija Blace on 24. prosinca 2015

>>Poznati okupirali zagrebačku špicu na Badnjak! Evo tko je sve uživao u blagdanskom ozračju

Komentara 1

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
20:44 24.12.2015.

Zna li itko od tih "zvijezda" i zvjezdica što mi to uopće slavimo na Božić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije