Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Žuljević

Kako izgubiti posljednja 3 kg viška? Omiljena trenerica otkriva u novom videu!

Foto: Promo
1/4
22.11.2018.
u 08:24

Gubitak kilograma tema je drugog videa koji će večeras biti ekskluzivno  prikazan na portalu i Facebook stranici Večernjeg lista.

Nakon velikog uspjeha prve epizode projekta koji je nastao u suradnji Večernjeg lista i portala Lee Zona “Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević” idu dalje. Omiljena trenerica koja je svojim savjetima živote  promijenila mnogima može utjecati i na vas.

Večeras od 20 sati na portalu i Facebook stranici Večernjeg lista  čeka vas nova epizoda koja će sve one neodlučne motivirati da počnu s brigom o svom zdravlju već danas. 

U prvoj emisiji, koju još uvijek možete pogledati na portalu Vecernji.hr, saznali smo kako zamijeniti loše  navike onima koje će popraviti kvalitetu života, ali i da su višak i manjak kilograma posljedica neravnoteže.  Trenerica koja je pomogla drugima da skinu i 100 kilograma može pomoći i vama pridržavate li se njezinih  savjeta o prehrani, ali i treninzima.  Upravo od treninga sve i počinje, napominje Sanja koja je u serijalu  demonstrirala i set vježbi za mršavljenje i oblikovanje tijela uz pomoć nekih bivših kandidata showa 'Život  na vagi'.

Za sve one koji imaju problema s vagom, ali i kondicijom osigurane su i nešto lakše varijante  vježbi koje su idealne za sve početnike. One s nešto boljom fizičkom kondicijom očekuju izazovniji treninzi s  pojačanim kardio vježbama. U prvom videu Sanja je svim gledateljima otkrila i nekoliko tajni za uspješno  mršavljenje, a jedna od njih je ta da se najefikasniji rezultati i najveći gubitak kilograma postižu kada je  puls na 85 posto od maksimuma. 

Gubitak kilograma tema je drugog videa koji će večeras biti ekskluzivno  prikazan na digitalnim platformama  Večernjeg lista. Sanja će pokušati odgovoriti na pitanja koja intrigiraju  mnoge koju muku muče s kilogramima.  Jedno od njih je i kako izgubiti “one” posljednje tri kile. Ako mislite da smršavjeti možete samo gladovanjem potpuno ste u krivu. Gubitak kilograma počinje ravnomjernom prehranom  koja uključuje 5 obroka dnevno. Što  jesti i kako kombinirati namirnice? Pogledajte već večeras samo na Vecernji.hr!

Pogledajte prvu emisiju trenerice koja može baš svima pomoći kod mršavljenja. 

Ključne riječi

Komentara 2

ID
ID72
09:01 22.11.2018.

Sanja je predivna osoba, treba više članaka o pametnim savjetima za naše zdravlje a i žena radi na psihi i jača samopuzdanje drugih.....čemu čitati kako Todorić hrani golubive?

Avatar utunelu
utunelu
08:46 22.11.2018.

daj ju makni da ne gledam tog stvora kojeg ne mogu skuziti kojeg je spola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije