Naslovnica Showbiz Estrada

Sonja Kovač pokazala dečka, a otkrila i što je dobila za rođendan

Naša influencerica Sonja Kovač koju smo gledali na malim ekranima u ulozi šašave Viki u "Zauvijek susjedi" proslavila je rođendan sa svojim dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem.
18. lipnja 2019. u 18:00 1 komentara 3219 prikaza
Foto: Instagram screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

- Još uvijek ne znam gdje idemo za moje rođendansko iznenađenje! - napisala je Sonja Kovač na Instagram Storyju gdje je dokumentirala cijelo putovanje Nevadom gdje je bila sa svojim dečkom Goranom Mandićem. 

Hrabra kombinacija Sonja Kovač dubokim dekolteom podignula prašinu na Instagramu

S obzirom da je ona slavljenica, Goran ju je odlučio iznenaditi putovanjem do destinacije za koju nije znala do samog trena dok nisu stigli na aerodrom.

- Jako sam uzbuđena. Goran mi je rekao kako mi je spremio iznenađenje za rođendan. Koliko sam izvukla iz njega, mislim da se radi o nekom putu - rekla je Sonja u videu snimljenom u Las Vegasu, a čini se kako je 35-godišnjakinja bila u pravu -Goran ju je iznenadio putom na Havaje !

Njih dvoje su u vezi već osam godina, a blogerica je njegovo lice prvi put odlučila javno pokazati prošle godine u prosincu. 

- Moj dečko je jako sramežljiv i nikad ne želi biti na mojim fotografijama. on je već godinama radije iza kamere - rekla je za medije Sonja o Goranu. 

Pogledajte sve zanimljivosti vezane uz  ovogodišnju sezonu "Plesa sa zvijezdama".

 

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas