Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI IZNOS

Kakav peh! Kapetan nije poslušao kolegu pa im Dean Kotiga izbio 150.000 kuna u zadnjoj sekundi

Foto: HRT screenshot
1/15
08.04.2021.
u 19:48

U večerašnjoj napetoj epizodi Potjere snage s lovcem Deanom Kotigom odmjerila su dva natjecatelja - Ante i Vinko.

Napeta epizoda večerašnje Potjere ostavila je mnoge gledatelje pod dojmom. Naime, lovac Dean Kotiga je suparnicima zbog jednog pitanja i to u zadnjoj sekundi uzeo čak 150 tisuća kuna. 

Dvojac je uspio Kotigu u jednom trenutku vratiti korak unazad, a riječ je bilo o pitanju "Na brodu, s kojeg su oceana Churchill i Roosevelt uputili govor u kolovozu 1941?". Dean se zbunio pa je odgovorio Atlantic Cordial misleći pritom na Atlantic Charter, što je ime broda, ali traženi odgovor bio je ocean pa su se Ante i Vinko asocirali s Deanovim netočnim odgovorom te ponudili traženi, a riječ je bilo dakako o Atlantskom oceanu.

- Otežao sam si pitanje bespotrebno - bio je iskren Kotiga kojem je Lokas dobacio da se koncentrirao na ime broda, odnosno na detalj.

Foto: HRT screenshot

Međutim, uskoro je došlo pitanje na koje su Vinko i Ante odgovorili netočno, a to ih je koštalo 150 tisuća kuna.

- Tko je u remakeu filma "Dobar posao u Italiji" preuzeo ulogu Michaela Cainea? - pitao je Lokas, a Vinko je prije Kotige htio odgovoriti zbog čega se lovac opet vidno zbunio te odgovorio Michael Caine, a Lokas je potom od kapetana tražio točan odgovor.

Kolega ga je savjetovao da se radi o glumcu Marku Wahlbergu, ali Vinko se također zbunio te je umjesto imena glumca ponudio ime filma. 

- Čudni trenuci za sve nas. Možda je samog sebe dekoncentrirao s tim - kazao je Kotiga te spremno nastavio odgovarati na Lokasova pitanja. Zaredao je niz točnih odgovora i u zadnjoj sekundi odgovorio točno na pitanje.

Foto: HRT screenshot

- Koji je abecedno zadnji glavni grad među glavnim gradovima državama članica EU-a? - pitao je u jednom dahu Lokas, a Kotiga ga je prestigao i odgovorio: "Zagreb" i to je bio točan odgovor.

Ante i Vinko su u zadnjoj sekundi ostali bez 150 tisuća kuna.

- Nije bio dobar posao u Potjeri s ovim "Dobar posao u Italiji" - kazao je natjecateljima Anti i Vinku voditelj Joško Lokas referirajući se na pitanje na koji su dali netočan odgovor i dodao kako mu je žao što nije poslušao kolegu koji mu je cijelo vrijeme dobacivao točan odgovor na pitanje.

Za razliku od Kotiginog briljiranja, neku večer smo u epizodi Potjere svjedočili teškom porazu lovca Krešimira Sučevića Međerala koji je u završnoj potjeri ponudio čak osam netočnih odgovora, a i voditelj je zbog toga ostao pod dojmom te natjecateljima i gledateljima poručio: "Zapamtite ovaj datum".

VIDEO Pogledajte što nam je o sebi otkrila pjevačica Nika Turković u Večernjakovoj Desetki

 

 

Komentara 7

MA
Maloni
21:57 08.04.2021.

Kapetan je bio skroz odsutan,

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
03:38 09.04.2021.

Dean Kotiga mece iz dana u dan?

VI
Vito
08:38 09.04.2021.

To je kad postaneš pohlepan, a novce još nisi dobio. Da je mislio na odgovore, dobio je novce. Ovako je mislio na 150.000 kuna i nije dobio ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije