Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Kaja Vidmar objavila novi video, pokazala kako vrijeme provodi s kćeri koju ima s Vrsaljkom

Kaja Vidmar
Foto: Instagram
1/11
26.07.2022.
u 12:21

I sam nogometaš nedavno je objavio fotografiju s kćeri, a s njima je bio i njegov stariji sin Bruno kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (27) objavila je na svom Instagramu novi video koji pokazuje kako provodi vrijeme s četveromjesečnom kćeri Viktorijom koju ima s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom. Kaja i Viktorija na snimci izmjenjuju nježnosti i uživaju u zajedničkim trenucima dok u pozadini svira pjesma New Soul. Nije poznato tko je bio iza kamere te je li video snimio upravo otac Vrsaljko ili netko drugi.

Foto: Instagram

I sam nogometaš nedavno je objavio fotografiju s kćeri, a s njima je bio i njegov stariji sin Bruno kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom. 

Foto: Instagram

Šime i Kaja dio ljetnog odmora u lipnju proveli su u Zadru. Sa Šiminom obitelji i Kajinom sestrom su uživali tijekom vožnje brodom, a na kojoj se sada lokaciji nalaze ne otkrivaju svojim pratiteljima. Šime svoj privatni život voli držati u tajnosti i nikada nije komentirao glasine o razvodu od supruge Matee s kojom ima sina i koja je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana. Ne priča ni o novoj vezi, ali fotografije koje objavljuje dovoljno govore koliko je sretan.Njihovu ljubav potvrdila je Kaja krajem lipnja i to zajedničkom fotografijom na kojom oboje leže nasmijani i zagrljeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

VIDEO Pogledajte kako je bilo na Fusion festivalu 

Komentara 1

AT
ATG
12:41 26.07.2022.

Ne mogu isčitati izraz lica na naslovnoj fotografiji. Je li to predstavlja "sretnu mamu" kako stoji u naslovu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije