Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jacques Houdek otkrio zanimljivosti

'Kada sam išao zaprositi ženu, zamalo sam upao u šaht'

Brigita Houdek
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
29.03.2016.
u 12:10

Simpatičan pjevač otkrio je zanimljive detalje svog života. Ispričao je odakle mu ime Jacques i što se dogodilo na dan prosidbe njegove supruge

Popularni pjevač i mentor u emisiji The Voice, Jacques Houdek nedavno je gostovao u glazbenom showu novopečenog dobitnika Večernjakove ruže Dalibora Petka.

Simpatičan pjevač otkrio je zanimljive detalje svog života. Petku je ispričao i odakle dolazi ime Jacques. Iako mu je to ime isprva bilo smiješno, za njega se odlučio jer mu je pravo ime Željko, a nadimak Žac.

Ispričao je i zgodu kada je zaprosio svoju suprugu Brigitu Houdek. Kaže da je izlazio iz stana prijatelja na Gornjem Gradu i umalo upao u šaht. 

– Zahvaljujući svojoj korpulentnosti, zaustavio sam se tamo gdje je trebalo. Razbio sam se, otišao na šivanje koljena i poslije na tu nogu kleknuo i zaprosio suprugu – rekao je pjevač.

 

Osvrnuo se i na medijske napise da je jednom prilikom histerizirao i plakao jer je zapeo u dizalu.

– Dva puta sam zapeo u liftu, ali nije istina kako su napisali da sam plakao i histerizirao. Baš smo se dobro zabavljali i pričali viceve – rekao je.

Spomenuo je i da je nekoliko puta zaboravio tekst pjesama, i to onih najčešće izvođenih. – Što više pjesama pjevaš, to manje znaš – šaljivo je rekao Jacques.

Posljednji album "Meni za ljubav" izdao je 2012. godine, a na njemu se nalazi i uspješna pjesma "Stotinama godina".

>> Jacquesov i Tonyjev tim borili se za prolazak: Evo tko je preživio!

>> Najveća je dilema kamo s kipićem

Komentara 26

GV
golub Vaso
12:37 29.03.2016.

Nema tog šahta u koji jaques može upasti.

MA
maliMalecki
12:50 29.03.2016.

Pa lijepo je čovjek rekao 'skoro'...upao je on u njega ali samo do pola, skoro cijeli ali balon ga je spasio

T1
t111
12:20 29.03.2016.

Ono sto zak naziva sahtom, ostali nazivaju olimpijskim bazenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije