Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojka iza kose

Sve manje se skriva od javnosti, a njen glazbeni uspjeh raste

Sia Furler
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/8
12.01.2016.
u 12:00

Tajnovita glazbenica sve češće pokazuje svoje pravo lice, u nedavnim intervjuima ponovno se otvorila

Kasnih devedesetih na glazbenoj sceni pojavila se Sia Furler (40). Ambiciozna glazbenica danas je poznata po brojnim pjesmama, ali i nastupima s licem sakrivenim iza kose.

Zanimljiva spisateljica, producentica glazbe i videa, najprepoznatija je kao pjevačica, a do sad je na koncertima izmijenila velik broj perika.

– Mogu u dućan ili restoran koji želim. Mala je vjerojatnost da će me slijediti kamera – u nedavnom intervjuu za Ellen DeGeneres obrazložila je skrivanje iza lažne kose.

Unatoč uspjehu, ova zanimljiva glazbenica izuzetno je sramežljiva. Medijima je već spominjala introvertiranost i borbe s anksioznošću, a fotografi je napokon, sve češće viđaju i drugog lica.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Priča iza pjevačice

Prikazivanje otvorene osobe na pozornici zadavalo joj je probleme, pa je odlučila stvoriti vlastiti imidž.

Zamislite tipičnu svekrvu, a sada to primijenite na svakog tinejdžera s kompjuterom

Nakon smrti dečka u prometnoj nesreći, borila se i s alkoholizmom te depresijom. Pod reflektore se vratila 2014. godine i izdala šesti studijski album ''1000 Forms of Fears'', izvrsno prihvaćen od kritike.

– Mislim da jedino poznate osobe stvarno razumiju kako je biti poznat. Kada bi ljudi znali kako je to, ne bi to nikada poželjeli. Zamislite tipičnu svekrvu, a sada to primijenite na svakog tinejdžera s kompjuterom, tome pridodajte i ljude koji se dosađuju. Potom zamislite da slijede kritike iz dana u dan – ispričala je pjevačica za američki medij.

Uspješni klupski hitovi i razrađene riječi pjesama skrivale su zanimljivu priču. Brojni slušatelji nisu očekivali te informacije, s obzirom na veseli tempo pjesama poput Chandelier, Elastic Heart i Alive.

Sia, kao i voditeljica Ellen, velika je zagovarateljica životinjskih prava i veganka. U kampanji Pete sudjelovala je sa svojim psom Panterom, a protivi se i masovnom razmnožavanju životinja.

Također, kao spisateljica stoji iza uspješne glazbe Christine Aguilere, Beyonce, Britney Spears, Rihanne i mnogih drugih.

Njezin novi album ''This is Acting'' izlazi 29. siječnja.

>> Poznati čitali negativne komentare o sebi, pogledajte njihove reakcije!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar poglavito
poglavito
15:07 12.01.2016.

Ima dobru punđu.

GF
gfrancic
17:33 12.01.2016.

nikad cuo za nju

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:39 13.01.2016.

Sto je to "veganka"? Mislite vegetarijanka? A De Generes je zagovornica isklucivo lezbosanskih prava, i niceg drugoga. Uz put, gdje je to doticna poznata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije