Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kad Drele slavi svi se smijemo!

Davor Dretar Drele
Foto: Promo
1/4
25.02.2019.
u 14:00

Proslava velikih 25 godina karijere uz Standup&Blues

Legendarno lice i glas domaćeg javnog prostora, Davor Dretar Drele u zabavnom tonu proslavlja veliki jubilej bogate karijere.

Televizijski i radijski voditelj, glumac te pjevač, javnosti najpoznatiji kao voditelj emisija “Pet na pet”, “Farma” te “Tri, dva, jedan – peci!” i pjevač grupe “Dreletronic”, na hrvatskoj je sceni već duži niz godina te mnogi naraštaji uživaju i smiju se njegovim glazbenim uradcima, šalama i dosjetkama.

Foto: Promo/Eva Virc

Nakon više od 150 izvedbi cabareta "Pozdrav iz Remetinca", Drele se okreće modernoj stand up formi, ali tražeći nešto novo. U suradnji s mladim glazbenicima, okupljenima u triu Chill Out, Drele miješa stand up komediju  i blues glazbu, smijeh i pjesmu, donoseći gledateljima novo kazališno iskustvo. Ovaj potpuno novi komičarski program, u kojem Drele objašnjava koncepte smrti i braka, ženske i muške mode, nutricionista i body buildera te poučava umjetnost zavođenja, pomiješan je s glazbenom pratnjom, blues pjesmama i nekoliko starih hitova iz doba sastava Dreletronic.

Foto: Promo/Eva Virc

Ako volite smijeh i odličnu glazbu, Standup&Blues prava je predstava za vas! 

Probe su u punom jeku, a "Standup&Blues" možete vidjeti na izvedbama 01. i 20.03. u kazalištu Luda kuća u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu, a uskoro i po cijeloj Hrvatskoj.

Zgrabite svoje ulaznice na blagajni kazališta ili na online shopu ulaznice.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije