Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kate hudson

K. Hudson: Drugo dijete s dečkom ću odgajati na dva kontinenta

kate
Foto: AFP/Pixsell
1/3
11.06.2011.
u 09:00

Ima još šestero braće, no samo jedan - Oliver - ima istog oca i majku kao i ona. Sa 21 godinom udala se za Chrisa Robinsona, frontmana skupine The Black Crows, s kojim je četiri godine kasnije dobila sina Rydera Russella.

Iako je u visokom stupnju trudnoće, zvijezda romantičnih komedija Kate Hudson vrijedno šeće crvenim tepisima i predstavlja film “Nešto posuđeno”. Ta je komedija od prekjučer i u našim kinima, a kao i dosadašnji hitovi te 32-godišnje slatkice, film govori o nesretnoj ljubavi, naravno, sa sretnim završetkom.

Okosnica radnje je odnos dviju prijateljica - šutljive i povučene (Kate Hudson) i brbljave i nametljive (Ginnifer Goodwin) i malenog problema - ova prva od faksa je zaljubljena u dečka za kojeg se druga udaje! Odgovor zašto se Kate tako dobro snalazi u sapuničastim komedijama vjerojatno možemo pronaći u njezinu privatnu životu.

Priča kćeri oskarovke Goldie Hawn i glumca i komičara Billa Hudsona bila bi odličan podložak za scenarij nekog filma. Kate je odrasla s Glodie Hawn i njezinim drugim suprugom Kurtom Russellom, a s biološkim ocem nije imala najbolji odnos. Ima još šestero braće, no samo jedan - Oliver - ima istog oca i majku kao i ona. Sa 21 godinom udala se za Chrisa Robinsona, frontmana skupine The Black Crows, s kojim je četiri godine kasnije dobila sina Rydera Russella (nazvala ga je po očuhu).

Tri godine kasnije par se razvodi, a Kate pada na šarm Alexa Rodrigueza, bejzbolaša New York Yankeesa. I ta romansa ubrzo propada, a početkom prošle godine započele su glasine da je glumica zaljubljena u frontmana skupine Muse Matthewa Bellamyja. Par je uskoro potvrdio vezu, a prije nekoliko mjeseci i da čekaju dijete. Kupili su zajedničku kuću u Londonu, ali kako se Kate ne želi odreći glumačke karijere, najavljuje da će, kad se dijete rodi sredinom kolovoza, živjeti pola godine u Americi, a pola u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije