Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi ga šokirati

K. Dunst zabranila tati da je gleda u filmu u kojem ima scenu seksa

kirsten dunst
Reuters/Pixsell
27.08.2012.
u 12:36

Glumica se bojala tatine reakcije i zbog toga mu je lagala da u Los Angelesu, gdje on živi, neće biti premijere filma "Bachelorette" u kojem ona ima škakljivu scenu

Kirsten Dunst zabranila je svome tati da dođe na premijeru njenog filma "Bachelorette" jer se bojala njegovih reakcija na određene scene u ovoj romantičnoj komediji.

U jednoj od scena Dunst vodi ljubav s jednim dečkom u toaletu striptiz-kluba i zbog toga je upozorila tatu kako je bolje da film ne gleda.

− Nisam mu mogla objasniti da imam scenu seksa u filmu i zato sam mu slagala kako premijere u Los Angelesu neće biti. Znam da bi ga šokiralo moje nimalo čedno izdanje i zato sam mu zabranila da gleda film − objasnila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije