Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad iz zraka

Justina Biebera na koncertu u Sydneyu gađali jajima

justin
Pixsell
01.05.2011.
u 16:35

Prvo su pala dva jaja, a zatim još četiri, no mlada pop zvijezda uspjela ih je izbjeći. Biebera napad uopće nije zbunio, već je nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo.

Neobična artiljerija zasula je tinejdžerskog idola Justina Biebera tijekom njegova koncerta u Sydneyu. Dok je u do zadnjeg mjesta ispunjenoj areni izvodio svoje najveće hitove, na 17-godišnjeg pjevača i dvojicu pratećih plesača u jednom su trenutku iz zraka počela padati jaja.

Prvo su pala dva jaja, a zatim još četiri, no mlada pop zvijezda uspjela ih je izbjeći. Biebera napad uopće nije zbunio, već je nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo. Nastup je tek nakratko prekinuo kako bi se počistio nastali nered.

Napadač, na njegovu sreću, nije pronađen jer se u rukama odanih Justinovih obožavatelja, takozvanih beliebersa, sigurno ne bi dobro proveo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije