Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Bad Teacher"

Justin Timberlake i Cameron Diaz ponovno skupa, ali samo na filmu

Justin
Foto: AFP
1/2
04.03.2010.
u 13:58

Justin Timberlake pokušava sve ozbiljnije koračati prema filmskim vodama. Nakon nekoliko lošijih filmskih uloga, sadašnji dečko Jessice Biel dobit će priliku da glumi sa svojom bivšom ljubavi Cameron Diaz.

Američki pjevač Justin Timberlake pokušava sve ozbiljnije koračati prema filmskim vodama. Nakon nekoliko lošijih filmskih uradaka, sadašnji dečko seksepilne Jessice Biel dobit će priliku glumiti sa svojom bivšom ljubavi Cameron Diaz.

U filmu "Bad Teacher" Cameron glumi strogu profesoricu koja baca oko na mladog kolegu, koji dolazi u školu kao zamjena, a njega, naravno, glumi Timberlake. Međutim, stvari neće ići jednostavno budući da će Justina zavesti njena dobra kolegica iz škole koju glumi mlada i vrckava Lucy Punch, poznata iz filma "Untitled".

Ljubavna iskra između plavokose zavodnice Cameron Diaz i jednog od najvećih zavodnika u  svijetu slavnih Justina Timberlakea planula je 2003. godine. Stvar je bila jako ozbiljna, čak ju je upoznao i sa svojom majkom, koja izvan granica normalnog brine o životu svog sina i često mu se petlja u privatni život. Međutim, očigledno mama nije bila zadovoljna što je Diaz dosta starija pa je romansa završila četiri godine kasnije. Nova izabranica Jessica Biel s punicom je mnogo brže našla zajednički jezik i sad mama Timberlake samo čeka unuke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije