Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buran život

Justin Timberlake glumit će Eltona Johna u biografskom filmu?

justin
Pixsell
03.01.2012.
u 16:50

– Bit će to nadrealan pogled na moj život, u stilu mjuzikla "Moulin Rouge". Ne želim da bude normalan biografski film jer moj život nije bio takav. Film će početi u trenutku kada sam otišao na odvikavanje 1990. godine – otkrio je.

Sir Elton John uskoro će djelić svoga burnoga života prikazati u biografskom filmu. Legendarnog pjevača najvjerojatnije će utjeloviti njegov mlađi kolega Justin Timberlake.

– Jako mi se svidjelo kako me Justin odglumio u videu “Rocket Man” Davida LaChapellea. On je moj izbor broj jedan – rekao je 64-godišnji glazbenik za Los Angeles Times.

Uvijek poseban, Elton ne namjerava o sebi napraviti obično biografsko djelo.

– Bit će to nadrealan pogled na moj život, u stilu mjuzikla "Moulin Rouge". Ne želim da bude normalan biografski film jer ja nisam tako živio. Prikazat će moj život od trenutka kada sam otišao na odvikavanje 1990. do izlaska s rehabilitacije – otkrio je.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vercingetorix
21:28 03.01.2012.

bisex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije