Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idol

Justin Bieber želi da njegov otac, bivši robijaš, postane pjevač

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA. - Justin Bieber appears backstage at the 53rd Grammy Awards at Staples Center in Los Angeles, CA, USA. 13/02/2011  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:938 (
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
1/3
27.02.2011.
u 16:55

Jeremy Bieber bio je odsutan većinu sinova odrastanja jer je robijao u zatvoru. Sad ga slavni sin želi ubaciti na estradu kako bi repao o svojem teškom životu u zatvoru.

Nema toga što si tinejdžerske zvijezde, poput 16-godišnjeg Justina Biebera, mogu poželjeti a da si ne ostvare. Istina jest da ga je Rihanna na nedavno održavnom NBA All-Starsu odbila uz riječi da je premlad za nju, ali novac mu na nekim drugim poljima i te kako može pomoći. Kao u posljednjem hiru da svog 36-godišnjeg oca Jeremyja Biebera - učiniti glazbenom zvijezdom!

Otac Bieber bio je odsutan većinu sinova odrastanja jer je robijao u zatvoru. Sad slavni sin ne želi gubiti vrijeme predbacivajući ocu za sve uspomene koje nisu uspjeli stvoriti. Baš suprotno. Želi ga ubaciti na estradu kako bi repao o svojem teškom životu u zatvoru, prenosi internetska stranica britanskog MTV-a.

- Justin je mladić širokog srca. Želi spasiti očev život, a budući da je u glazbi pronašao smisao svojeg života, vjeruje da će isto uspjeti i njegovu ocu. Ako on sa svojim glazbenim vezama i međunarodnim uspjehom ne može nekog učiniti zvijezdom, nitko ne može - kazao je na istu temu izvor blizak tinejdžerskom idolu za list Daily Star. Justin navodno vjeruje da je dar za glazbu naslijedio od oca, s kojim se posljednjih tjedana intenzivno druži. Hugh Hefner prošlog je tjedna otkrio da mu se Bieber povjerio: Nabavi mi ulaznicu za ulazak na Playboyevo imanje, doći ću s tatom!

Ključne riječi

Komentara 2

OR
ordinaryhandsome
02:00 28.02.2011.

Mudro dite.. ak ne zna ćaća, znade sin :D

SI
sikert
07:56 28.02.2011.

treba se strpjeti i pričekat , kada malome ne budu više producenti htjeli udovoljavati njegovim glupim željama postat će nasilnik kao i otac, jabuka ne pada daleko od stabla, frustracije će izbiti na površinu čim prođe ovu fazu puberteta. „Ako on sa svojim glazbenim vezama i međunarodnim uspjehom ne može nekog učiniti zvijezdom, nitko ne može - kazao je na istu temu izvor blizak tinejdžerskom idolu za list Daily Star.“ Ova izjava o njegovoj moći da od svog starog drogeraša, lopova i pijandure stvori neku pjevačku zvijezdu su totalne gluposti-„ ako on ne može nitko ne može“-sačuvaj nas Bože Daily Stara. Baš me zanima koje on to ima glazbene veze i međunarodni uspjeh osim što ga obožava par zaluđenih balavica koje još lijepe slike i postere po sobi dok ne krenu izlaziti s dečkima i same će shvatiti da je Bieber običan smrtnik koji je ugrabio na brzinu malo zvjezdane prašine i brzo se ugasio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije