Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERSKA PROPAGANDA

Justin Bieber vjersko ludilo širi među prijateljima

09.08.2017.
u 11:43

Taj radikalni zaokret Justina Biebera mnogima se ne sviđa zbog loše reputacije pastora Carla Lentza i njegove protestantske crkve Hillsong kojoj pripada i spomenuta Zoe Church.

Justinova “vjerska faza” i dalje traje i vrlo je intenzivna. Tako je na duhovnu obnovu Zoe Church, kršćanske crkve iz Los Angelesa kojoj pripada, doveo i bivšu djevojku Hailey Baldwin. Nakon što je šokirao javnost otkazavši svjetsku turneju, jer je htio što više vremena posvetiti crkvi Hillsong, Justin je počeo pozivati i bližnje da mu se pridruže.

Zasad se odazvala Hailey, kći slavnog glumca Stephena Baldwina. Taj radikalni zaokret Justina Biebera mnogima se ne sviđa zbog loše reputacije pastora Carla Lentza i njegove protestantske crkve Hillsong kojoj pripada i spomenuta Zoe Church. Crkva Hillsong u nekoliko navrata optužena je za zlostavljanje djece, a najviše optužbi usmjereno je protiv pastora Carla.

Bieberovo i Carlovo prisno poznanstvo traje od 2014., kad je pjevač šest tjedana živio s karizmatičnim pastorom u vrijeme kad je prolazio psihičku krizu. Tom je prilikom Justin klečao pred kućnim vratima pastora Carla glasno plačući i vičući da “želi upoznati Isusa i biti kršten” vjerujući da će tako biti spašen.

Komentara 9

IL
ilijan
11:54 09.08.2017.

Ateisti ne spavaju....

MA
MarkoKosmicki
15:30 09.08.2017.

zasto se ljutis na one koji zele upoznati Isusa,On je tu i ceka da ti pomogne,,,,,,,stariji sam i bio na dnu On me pozvao oprostio ispasio ,mir s tobom

EW
ewcfwqwe
12:57 09.08.2017.

Cemu ovakav prezir prema vjerskom??? Zašto VL prezire ljude koji vjeruju?? Zasto "vjersko ludilo"?? Pristrano i neobjektivno s vase strane...Trebali bi svi biti prederi, lezbace, nastrani, liberalni, pogani, bez morala,...?? Sramota medijskog izvjestavanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije