Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučni pjevač

Justin Bieber podvrgnuo se testu za utvrđivanje očinstva

justin bieber
pixsell
19.11.2011.
u 16:09

Pop zvijezda odlučio je stati na kraj nagađanjima je li on otac četveromjesečnog sina dvadesetogodišnje Mariah Yeater iz Kalifornije

Pop zvijezda Justin Bieber podvrgnuo se DNA testu kako bi stao na kraj nagađanjima je li on otac djeteta dvadesetogodišnje Mariah Yeater iz Kalifornije koja ga za to optužuje.

Djevojka je svijet šokirala viješću da je otac njenog četveromjesečnog sina poznati pjevač, a tvrdi da su se njih dvoje spetljali lani poslije njegovog koncerta u Los Angelesu.

Bieber tvrdi da to nije istina, ali sada je pristao na test za utvrđivanje očinstva kako bi svoju tvrdnju i dokazao, a potom protiv Mariah planira podići i tužbu.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije