Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Justin Bieber odlučio promijeniti imidž i pušta brkove

bieber
Foto: Pixsell
1/2
07.03.2011.
u 13:43

- Neću se brijati mjesec dana tako da ćete svi moći vidjeti moje brkove. Jako sam uzbuđen – napisao je Bieber na Twitteru

Kada se riješio svog zaštitnog znaka i odrezao šiške, Justin Bieber izgubio je 80 tisuća obožavatelja na Twitteru, no 17-godišnjeg pjevača to nije obeshrabrilo da ponovno promijeni imidž. Odlučio je pustiti brkove!

- Neću se brijati mjesec dana tako da ćete svi moći vidjeti moje brkove. Jako sam uzbuđen – napisao je Bieber na Twitteru.

Nije poznato što njegova djevojka Selena Gomez misli o tome, no potpuno je jasno da par teško podnosi razdvojenost. Naime, Justin je trenutačno na turneji po Europi, a svojoj dragoj ljubav iskazuje na društvenoj mreži.

"@selenagomez nedostaješ mi," napisao je Bieber u nedjelju, a Selena mu je ubrzo odgovorila "@justinbieber i ti meni jako neodstaješ”

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
13:56 07.03.2011.

.....a on se kao brije.......hahahahahahahahahahaha

RO
Roargh
15:20 07.03.2011.

pa vidis da treba mjesec dana da mu izniknu brkovi... :D

Avatar Časna seka
Časna seka
20:11 11.03.2011.

Da se ne sjeti pokazati dlake i s drugih mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije