Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedi, nedovoljan

Justin Bieber nikad nije čuo za Njemačku

Justin Bieber
08.05.2010.
u 13:29

Bieber koji se ponosi titulom najmlađeg izvođača, koji je nakon Steviea Wondera čiji je album zasjeo na prvo mjesto Billboardove liste 200 najprodavanijih albuma, nije znao za Njemačku.

Mladi pjevač Justin Bieber propisno se osramotio prilikom davanja intervjua na Novom Zelandu.

Bieber koji se ponosi titulom najmlađeg izvođača, koji je nakon Steviea Wondera čiji je album zasjeo na prvo mjesto Billboardove liste 200 najprodavanijih albuma, nije znao za Njemačku.

- Što? German? (Njemačka?) Ne znam što to znači. Stvarno nemam pojma što to znači - pričao je mirno Bieber.

Kad je shvatio da mu se smije cijeli svijet na svom je Twitter profilu objasnio kako je došlo do nesporazuma, odnosno da voditelja s kojim je razgovarao nije najbolje razumio.

Predsjednik Justinove izdavačke kuće, Island Def Jam Music Group nedavno je o svom "pulenu" izjavio: “Justin je pravi fenomen. Prava je rijetkost pronaći tako mladog umjetnika koji ima sve osobine prave zvijezde, takvu dinamičnu pojavu i takav glazbeni talent."

Znanje iz zemljopisa za ovu priču nije bitno, sve dok se albumi sjajno prodaju.

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:22 08.05.2010.

Nijemac mu je prapradjed, sudeći po prezimenu.

CA
cap007
16:25 08.05.2010.

A sta se vi pravite pametnima?!! Kao mi znamo sve americke savezne drzave napamet jel?! Mali je sa drugog kontinenta, koliko sam ja ucenika u razredu imao koji nisu znali pokazati ni Hrvatsku na karti a kamoli nabrojit drzave u Americi odnosno Kanadi!!!

OB
-obrisani-
14:48 08.05.2010.

Knjigovođa može stavit zaradu iz Njemačke sebi u džep. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije