Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČVRST STAV

Justin Bieber: Ne vjerujem u pobačaj, to je kao da ubijete dijete!

JUSTIN
Pixsell
16.02.2011.
u 21:30

U intervjuu za časopis Rolling Stone 16-godišnja zvijezda progovorila je o apstinenciji prije braka, ali i nekim težim temama

Tinejdžerska zvijezda Justin Bieber osvaja glazbene top-ljestvice, ali i naslovnice prestižnih časopisa, a posljednju koju je “pokorio” je ona Rolling Stonea. U velikom intervju 16-godišnja pop-senzacija odgovarala je i na neka škakljiva pitanja, poput onoga što misli o apstinenciji do braka, prenosi JustJared.

Mudro skrenuvši s teme, Bieber je odgovorio:

– Mislim da bi se u seksualne odnose trebalo upuštati samo s osobom koju volite. Mislim da treba čekati osobu u koju ćete se zaljubiti.

Justin je progovorio i o nekim težim temama pa je tako s javnošću podijelio svoj stav o pobačaju.

– Ne vjerujem u pobačaj. To je kao da ubijete dijete – rekao je, a na pitanje što kada je riječ o silovanju, dodao:

– Mislim da je to vrlo tužno, ali sve se događa s razlogom. Nisam bio u toj poziciji pa ne bih mogao suditi o tome.

Bieber je svojim obožavateljima otkrio i da pozadinu njegova ekrana na računalu krasi romantična fotografija njega i njegove djevojke Selene Gomez u sutonu. Osim što je uživao sa Selenom, Justin je dan zaljubljenih proveo i s bolesnom djecom koju je posjetio u jednoj losanđeleskoj bolnici u sklopu akcije Get Well Soon.

Komentara 6

JO
Jojobica
16:29 17.02.2011.

s.e.r.e mi se

MA
mare0801
07:05 17.02.2011.

mali, ti si kreten.

OB
-obrisani-
09:05 17.02.2011.

mare0801, nebi ni mrtav slušao njegovu glazbu, ali što se tiće pobačaja u pravu je, što, naravno, tebe čini kretenušom i djecoubojicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije