Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtva utrka

Justin Bieber je na You Tubeu opet gledaniji od Rihanne

justin
Pixsell
20.03.2013.
u 11:14

Justinovi spotovi dosad su pogledani više od 3,5 milijarde puta. Rihanna se može pohvaliti sa stotinjak milijuna klikova manje

Nastavlja se internetska mrtva utrka za najgledaniju osobu na You Tubeu. Nakon što je prije tri tjedna Rihanna Justinu Bieberu preotela titulu najgledanije, Bieber se jučer opet vratio na vrh, javlja Starcount.

Justinovi spotovi dosad su pogledani više od 3,5 milijarde puta. Rihanna se sad može pohvaliti sa stotinjak milijuna klikova manje.

Lady Gaga bila je prva osoba čije je ime u tražiicu You Tubea ukucano više od milijardu puta. Justinovi fanovi Belieberi onda su preuzeli glavnu riječ pa su svog ljubimca prvog progurali preko čarobnih granica od dvije i tri milijarde pregledanih spotova. Gaga je u posljednje vrijeme skliznula na četvrto mjesto. Ispred nje probio se raper Eminem.

Bitka prsa o prsa vodit će se i dalje. Jučer je Rihannino ime na You Tubeu kliknuto šest milijuna puta, a Bieberovo samo četiri milijuna puta. U borbu za najgledaniju osobu na You Tubeu mogao bi se uključiti i PSY. Njegov \"Gangnam Style\" je najpopularnija pjesma na servisu sa 1,4 milijarde pregleda. Svi spotovi korejskog pjevača dosad su pregledani ukupno dvije milijarde puta. Za proboj na sam vrh trebat će mu ipak novi mega veliki planetarni hit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije