Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama tuži pjevača

Justin Bieber ima tromjesečno dijete s obožavateljicom?

justin
Pixsell
02.11.2011.
u 11:43

Mlada mama zahtijeva da se Justin podvrgne testu dokazivanja očinstva. Mariah tvrdi da je s pjevačem imala odnos nakon njegova koncerta u Los Angelesu u listopadu prošle godine. Saslušanje je zakazano za 15. prosinca.

Dvadesetogodišnja Mariah Yeater podnijela je tužbu protiv najveće tinejdžerske zvijezde današnjice Justina Biebera tvrdeći da je 19-godišnjak otac njene tromjesečne bebe. Mariah tvrdi da je s pjevačem imala odnos nakon njegova koncerta u Los Angelesu u listopadu prošle godine.

Mlada mama zahtijeva da se Justin podvrgne testu dokazivanja očinstva te traži alimentaciju. U dokumentima koje je predala sudu napisala je da se s Bieberom susrela u njegovoj garderobi. Pjevač ju je tijekom koncerta zapazio u publici te je poslao svoje zaštitare po nju.

– Odmah smo osjetili privlačnost i počeli smo se ljubiti. Ubrzo smo otišli u jedan odvojeni dio gdje smo mogli biti potpuno sami. Rekao mi je da želi voditi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put. Čim smo ušli u sobu, drastično se promijenio te počeo govoriti prostote. Zamolila sam ga da stavi kondom, ali nije želio. Kako je rekao, želio je sve osjetiti jer mu je bio prvi put – opisala je Yeater dodavši da je seks bio kratak.

Prvo sudsko saslušanje zakazano je za 15. prosinca. Kako piše TMZ, glasnogovornik pop-zvijezde izjavio je: – Tužbu još nismo vidjeli, ali žalosno je da je netko sposoban izmisliti tako zlobne i pogrdne laži.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije