Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo iznenađenje

Ovo nitko nije očekivao: Justin i Selena ponovo zajedno!

Justin Bieber Selena Gomez
Foto: Graylock/Press Association/PIXSELL
1/7
19.10.2015.
u 11:30

Mladi glazbenici, doduše, nisu obnovili svoju romansu, već su zajedno udružili snage i snimili duet za pjesmu ''Strong'' koja bi se trebala naći na novom Justinovu albumu

Bivši partneri Selena Gomez i Justin Bieber pripremili su iznenađenje za svoje fanove.

Iako se mjesecima šuškalo da bivši golupčići nastoje obnoviti svoju romansu, ispostavilo se da to nije razlog njihovih sastanaka. Naime, Selena i Justin udružili su svoje snage u novoj pjesmi ''Strong'' koja je premijerno predstavljena u Drakeovoj emisiji OVO Radio.

–Selena i Justin nisu pjesmu snimili zajedno. Svatko je svoj dio odradio posebno, no bili su veoma uključeni u stvaranje i pisanje pjesme – kazao je dobro upućeni izvor. Dodao je i da oni nisu jedini koji su pisali pjesmu, no da su bili uključeni u stvaranje dueta.

Pjesma inače govori o dvoje bivših ljubavnika koji su htjeli da njihova veza uspije, ali su istodobno znali da to nije najbolje za njih. Mnoge je upravo zbog toga podsjetila na turbulentnu vezu Justina i Selene.

Nova pjesma, koja je već sad naišla na oduševljenje njihovih obožavatelja, trebala bi se naći na novom Justinovu albumu koji izlazi 13. studenog.

>>Popularna pjevačica otkrila zašto se povukla sa scene

>>Ljubi li Justin Bieber novu tamnokosu ljepoticu?

Komentara 2

ZN
zbog_neukih_VL_novinara
15:12 19.10.2015.

A tko su oni?

LI
liliZG
15:58 19.10.2015.

čuda moderne tehnike, više niti ne moraš biti u istoj prostoriji za snimiti nešto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije