Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od djeteta

Justin Bieber dospio na Timeov popis 100 najutjecajnijih ljudi

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   Justin Bieber perfoms at O2 Arena in London, UK. 14/03/2011  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:938 (RH)  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BAS
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
21.04.2011.
u 15:32

Sedamnaestogodišnjem kanadskom pjevaču uspjelo je probiti se na Timeov popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu uz Stinga, Blake Lively i Bruna Marsa

Tinejdžerska pop-zvijezda Justin Bieber našla se u društvu Stinga, Blake Lively i Bruna Marsa na Timeovu popisu 100 najutjecajnijih ljudi. S više od 9 milijuna sljedbenika na Twitteru, već naveliko poznat 17-godišnjak izjavio je kako je ipak razočaran:

– Ne mogu vjerovati da na popisu nije Charlie Sheen. U jednom je danu pridobio više od milijun sljedbenika na Twitteru, nikad nisam vidio ništa slično. On ima zvjersku krv, uvijek pobjeđuje – kaže Bieber iza kojeg je već debitantski film "Justin Bieber: Never Say Never 3D" i drugi album "Never Say Never: The Remixes" koji je u samom vrhu američkih top ljestvica.

Mladom će pjevaču uz ostalih 99 najutjecajnijih osoba biti odana počast na svečanosti 26. travnja u New Yorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije