Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJAO IM JE

Justin Bieber se vratio na Instagram i raspametio obožavateljice

Justin Bieber
Foto: Instagram
1/4
09.02.2017.
u 16:22

- Toliko si nam nedostajao, bebo moja - bio je samo jedan od oduševljenih komentara Belieberica.

Fanovi pop zvijezde Justina Biebera oduševljeni su nakon što se kanadski pjevač vratio na Instagram, kojeg je neočekivano napustio u kolovozu prošle godine. No, čini se da je njegov povrtak prvenstveno financijske prirode, budući da je prvi Justinov post nakon dugo vremena bila reklama za poznatu telekomunikacijsku tvrtku, s kojom je potpisao sponzorski ugovor. Njihovu reklamu objavio je prije pet dana, a noćas je svojih 77 milijuna fanova "bombardirao" novim fotografijama, a obožavateljicama su se posebno svidjele one na kojima je njihov idol golog torza.

Turneju nastavlja u Meksiku

- Toliko si nam nedostajao, bebo moja - bio je samo jedan od oduševljenih komentara Belieberica.

Na ostalim fotografijama Justin je objavio i fotografije iz studija, ali i poster s datumima nastavka njegove "Purpose" turneje, u sklopu koje je i održao koncert u Zagrebu. Bieber je sad u Srednjoj Americi, a prvi idući koncert je 15. veljače u meksičkom Monterreyu.

 

SOO MUCH CONTENT

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

>>Justin Bieber ne vjeruje da Selena Gomez i Weeknd stvarno hodaju

>>Justin Bieber se uskoro vraća u Zagreb, a onda je zaželio da ga vode na gablec!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije