Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Judita Franković Brdar u ulozi u kakvoj je još niste vidjeli!

Foto: Mare Milin
1/6
25.05.2019.
u 13:10

Slavljenički broj, koji su u cijelosti pripremile žene, dodatno je uljepšala i obogatila predivna glumica Judita Franković Brdar, koja je svojim glumačkim talentom i neopisivim šarmom ispred fotografskog objektiva Mare Milin.

Nešto potpuno drukčije! Glamurozno perje, fantastična energija i milijun šljokica samo su neke od riječi kojima se može opisati predivna avantura koja je bila snimanje naslovnice i editorijala jubilarnog 200. izdanja časopisa Elle s Juditom Franković u glavnoj ulozi.

Foto: Mare Milin

Slavljenički broj, koji su u cijelosti pripremile žene, dodatno je uljepšala i obogatila predivna glumica Judita Franković Brdar, koja je svojim glumačkim talentom i neopisivim šarmom ispred fotografskog objektiva Mare Milin postala lipanjsko lice s naslovnice Ellea te glavna zvijezda editorijala inspiriranim burleskom.

Foto: Mare Milin

Nevjerojatna energija vodila nas je kroz prekrasne stylinge, koje je za Juditu s velikom dozom mašte osmislila Barbara Repe. "Biti na setu nevjerojatan je adrenalin. Lakše je, naravno, kada svi slično dišu, a na ovom se setu dogodila nevjerojatna energija.", rekla je glumica prisjećajući se atmosfere iz palače Dverce.

Foto: Mare Milin

Početna ideja za snimanje editorijala inspiriranog burleskom bila je upravo Juditina: "Žene su puno utjecale na mene tijekom karijere, a jedna od njih je i svakako Vlatka Vorkapić. S njom sam napravila predstavu "Titon" u kojoj postoji scena burleske pa mi se činilo kao super ideja za fotke."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije