Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI INTERVJU NAKON RAZVODA

Joško Lokas: U životu dođeš do jednog raskrižja i dalje ne ide

lokas
Goran Stanzl/Pixsell
26.01.2010.
u 09:36

Lokas je oko godinu dana u vezi s glumicom Natašom Janjić, a kaže da se u samačkom životu dobro snalazi. - Čist sam, uredan, ne nosim mami robu na pranje i obavljam kućanske poslove - kaže voditelj.

U prvom intervjuu nakon razvoda voditelj Joško Lokas otkrio je kako se snalazi kao samac, zašto ima iracionalne strahove i zbog čega žali. Intervjuirala ga je njegova kolegica Daniela Trbović, gošća urednica tjednika Extra.

Lokas se prisjetio svojih početaka na HTV-u u studenom 1995. u nedjeljnom showu “Bravo”. U svibnju 1997. krenula je prva emisija kviza “Upitnik” koji je trajao do potkraj lipnja 2004. svaki dan.

- Sedam godina bez ljeta, bez godišnjih, svaki dan osim subote i nedjelje – prisjetio se Lokas napornoga radnog tempa.

Danijela mu je rekla kako je čula da je on izvrstan prijatelj te da ga ona doživljava kao “Kada Joško ima, svi imaju; kada Joška nema, i dalje svi imaju”.

- Prijateljstvo sam stavio na vrh prioriteta. Bez prijatelja ne možeš i smatram da su neke životne situacije puno lakše uz iskrene prijatelje. Shvatiš u jednoj fazi života da su na kraju s tobom ipak samo oni koji su ti pravi prijatelji – odgovorio joj je Joško.

Kao jedno od najljepših životnih iskustava naveo je ulogu fotografa u seriji “Novo doba”, uz koju je i zavolio glumački svijet. Tada je realizirao i neke svoje dječačke ambicije. Da želi studirati književnost, shvatio je uz pomoć profesorice Ljilje Vokić, koja je poslije bila i ministrica.

Lokas je oko godinu dana u vezi s glumicom Natašom Janjić, a kaže da se u samačkom životu dobro snalazi.

- Čist sam, uredan, ne nosim mami robu na pranje i obavljam kućanske poslove – kaže voditelj.

Lokas je nedavno izašao iz producentske kuće Drugi plan koju je osnovao 2004. s dvojicom kolega.

- To je kao i u životu i braku, dođe do jednog raskrižja i dalje ne ide – objašnjava Lokas.

- Ja bih tebe beatificirala za života, a kanonizirat ćemo te nešto kasnije – rekla je Trbović na kraju intervjua svome kolegi i dobrom prijatelju.

Komentara 11

OB
-obrisani-
10:15 26.01.2010.

bubnu joško i ostade živ, jer cijela nacija nez7na što joško radi i tko ga za to plaća, a interesantno je da kod takovih dolazi kako on kaže do raskrižja i dalje neide kod tih koji žive od nerada tj. tih medijski eksponiranih , a pitam se kako to da kod nas sirotinje nedođe do tih raskrižja i JOŠKO DALI JE TU PO SRIJEDI IPAK NEŠTO DRUGO , RECIMO SNOBIZAM, MALOGRAĐANSTVO, NARCIZAM , GLUPOST ITD. ITD, HA ŠTO MISLIŠ JOŠKO ZA KOJEG NITKO NEZNA ŠTO RADI

Avatar kos
kos
12:02 26.01.2010.

koja vjest da ,popizdiš.

JA
jarac
13:43 26.01.2010.

Nema šta. Udarna vijest,a i primjerena za društvo u kakvom živimo. Možda čovjek i ne pere veš,,, jednostavno ga baci kad se raspadne... a možda bi i damu malo trbalo oprati,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije