Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje na Instagramu

Joško Gvardiol objavio fotku s Pašalićem i napisao ono što svi misle: Ono što je bio Brazil, to je sada Hrvatska!

Foto: Instagram
1/12
09.12.2022.
u 21:10

Na fotki se vidi kako se odlično raspoloženi zabavljaju, a za to imaju i puno razloga jer su kući poslali nogometaše Brazila, najvećeg favorita za osvajanje titule

Nakon spektakularne pobjede Hrvatske nad Brazilom, društvene mreže naprosto su se užarile, a sreću zbog pobjede s obožavateljima su odlučili podijeliti i neki od vatrenih.
Među njima je i Zagrepčanin Joško Gvardiol koji je na Instagram Storyju objavio fotografiju s Marijem Pašalićem. Na fotki se vidi kako se odlično raspoloženi zabavljaju, a uz slike je jedan od najboljih stopera na svijetu napisao: Ono što je bio Brazil to je sada Hrvatska.
Naime, nije tajna kako su, uoči Svjetskog prvenstva, mnogi vidjeli upravo Brazil kao jednog od sigurnih favorita barem za ulazak u finale, ako ne i za osvajanje zlata. Nakon večerašnje utakmice i sjajne pobjede Hrvatske, koja je čak rezultirala suzama Neymara, jednog od najboljih nogometaša današnjice, čak je i najvećim skepticima jasno kako smo upravo mi favoriti za jednu od medalja.

Jer večeras gotovo da nema svjetskog medija koji se nije naklonio igri vatrenih, nogometne skupine iz male države koja je iz Katara kući poslala veliki Brazil.
Inače, Gvardiol itekako ima razloga za slavlje. Samozatajan i skroman mladić koji je nedavno iz zagrebačkog Dinama prešao u Leipzig, na meti je nekima od najvećih europskih klubova koji ga žele u svojim redovima. Spominju se i Chelsea i Real Madrid, a cifre su vrtoglave i premašuju 100 milijuna eura.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije