Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastužio obožavateljice

Joško Gvardiol iznenadio priznanjem u videu koji se brzo širi internetom: 'Imam curu'

Leipzig je u osmini finala Lige prvaka remizirao protiv Manchester Cityja 1-1, a gol je zabio Joško Gvardiol
Foto: Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
1/13
01.06.2023.
u 10:32

Naš reprezentativac sudjelovao je u videopozivu s još tri prijatelja, a u njemu je rekao da ne može razgovarati s djevojkom koju bi pozvali s njima u video jer "ima curu"

Nogometaš naše reprezentacije, Joško Gvardiol (21) postao je miljenik fanova ovog sporta nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a zato što je otvoren i simpatičan ubrzo je postao zanimljiv i ženskom dijelu publike. Iako je on potvrdio svojedobno kako mu se još nijedna nije uspjela uvući pod kožu, ponuda je bilo napretek.

A da je možda jedna od njih završila uspješno, dao je naslutiti nogometaš njemačkog nogometnog kluba RB Leipzig u videopozivu s prijateljima koji se munjevitom brzinom širi TikTokom i YouTubeom. Na snimci se vidi kako razgovara s još tri prijatelja, među njima i s Kristijanom Jakićem, nogometašem koji trenutačno igra u Eintrachtu. 

VEZANI ČLANCI:

Jedan od njih upitao je hoće li im možda pozvati neku curu da im se pridruži u pozivu, na što je drugi odmah odgovorio:

– Ja sam oženjen, ono... Vi ćete pričat' s njom – odgovorio je drugi prijatelj.

A na iznenađenje ženskog dijela publike koji je pogledao video, Gvardiol se javio nakon njega i kazao: – Ja, ja isto imam curu! 

Prijatelj koji je predložio pozivanje djevojke uzviknuo je: "Ozbiljno? Opa!" na što je nogometaš potvrdno klimnuo glavom i kazao: "Ozbiljno."

Brojne cure na društvenim mrežama pisale su kako su im sada slomljena srca i da bi bilo bolje da to nije priznao, no bilo je komentara i da se nogometaš samo šali, što su zaključili po ruci koju drži na licu. Naime, oni misle kako njome skriva smiješak. Iako za sada još nije sigurno šali li se nogometaš ili ne, obožavateljice će sigurno budno pratiti rasplet situacije. 

Podsjetimo, Joško je još u siječnju za IN magazin potvrdio da nema curu.

– Zasad nijedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim – kazao je Joško. Dodao je i da mu nije bilo previše ugodno vidjeti natpise na dočeku, a da ljubavne ponude od dama dobiva svakodnevno. 

– Da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno – prisjetio se. 

Priznao je da mu se javljaju i mlađe i starije djevojke, no da je on isključivo koncentriran na nogomet.

– Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet, a za budućnost ćemo vidjeti. Ima vremena – zaključio je. 

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije