Naslovnica Showbiz Zvijezde

Josipa Lisac ostavila jedinstveni pečat na Ustav Republike Hrvatske

Emotivna interpretacija dive glazbene scene u najiščekivanijem regionalnom filmu godine
28. rujna 2016. u 09:34 2424 prikaza
Josipa Lisac
Foto: Saša Šekoranja
Pogledajte galeriju 1/4

Glazbena diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac je za potrebe filma Rajka Grlića, 'Ustav Republike Hrvatske' otpjevala pjesmu 'Riječ koja nas je uvrijedila'. Iskrena i jedinstvena interpretacija Josipe Lisac savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine. To je ljubavna priča o mržnji, inspirirana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Upravo se to može osjetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji će zasigurno osvojiti srca brojnih gledatelja, ali isto tako ih neće ostaviti ravnodušnima.

Ovaj se film pita da li se netko uronjen u predrasude i mržnju može pretvoriti u normalno ljudsko biće i da li takav netko može ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi. Glazbu, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Duke Bojadzijev.

Ustav Republike Hrvatske FILM RAJKA GRLIĆA 'Ustav Republike Hrvatske' na uglednom Montreal World Film Festivalu osvojio Grand Prix Amerike Ustav Republike Hrvatske Film koji osvaja svijet u hrvatska kina stiže 06. listopada Film Rajka Grlića 'Ustav Republike Hrvatske' nagrađen na 19. Slovenskom film festivalu

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom Montreal World film festivalu pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem. Film u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza s kino prikazivanjem diljem Hrvatske kreće od 06. listopada.

 

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas