Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Josipa Lisac: Nego kaj, imala sam tremu u pulskoj Areni

josipa lisac (1)
Foto: Duško Marušić/PISXELL
1/4
11.08.2013.
u 17:07

Dvoipolsatni nastup počela je “Ave Mariom”, a zatim je nizala najpoznatije ljubavne pjesme s albuma “Dnevnik jedne ljubavi”

Josipa Lisac u pulskom amfiteatru u subotu navečer održala je još jedan u nizu koncerata kojima slavi 40 godina od izlaska “Dnevnika jedne ljubavi”.

“Nego kaj, imala sam tremu, u hotelu sam grizla nokte jer sam debitirala. Znate, ovo je moj prvi samostalni koncert u Areni”, priznala je diva publici.

Dvoipolsatni nastup počela je “Ave Mariom” iz rock opere “Gubec beg”, a zatim je nizala najpoznatije ljubavne pjesme s antologijskog albuma kojim je Karlo Metikoš lansirao njezinu karijeru. Nastup je upotpunila s nekoliko videozapisa iz Karlova života. Svaki od vrhunskih glazbenika u pratećem bendu dobio je također priliku da pokaže svoje umijeće, od Gojka Tomljanovića na klavijaturama, Borne Šercara na bubnju, Elvisa Penave na gitari, Josipa Graha na trubi do Damira Črnigoja na basu, a Josipi se na pozornici pridružio i maestro Matej Meštrović uz čiju je klavirsku pratnju otpjevala “Janino ludilo”.

Koncert je završio u plesnom ritmu pjesama “Hir”, “Živim po svom”, “Bolujem”, “Danas sam luda”, “Na, na, na”... pa je na kraju oko pet tisuća ljudi gromkim pljeskom ispratilo glazbenike i Josipu u backstage.

>> \"Ne želim da me se zove diva. Pa zar u Hrvatskoj nisu sve same dive!\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije